9 Ocak 2012

Gekas Samsunspor'da!



Salı akşamı yayına giren Hayatım Futbol dergisine Gekas'ı yazdık. Kısaca burada değerlendirmek gerekirse; Eski futbolun beleşçi diye tabir edilen golcülerinden. Egoist, golü düşünür ve golün dışında da yoktur. Dolayısla gol attıkça yaşar, golleriyle varolur ya da yok olup gider. Kafası, koşusu her şeyi gol içindir. Bu konuda bence beceriklidir. Takım savunmasını zayıflatır, yeni modern futbol bu tarz golcüleri siliyor ama Samsunspor'a yararı olacaktır ve tahmini 6-8 gol atar ligin ikinci yarısında..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Orhan abi, maşallah dediğin üç gün yaşamıyor. Bance gelince bir yazı yazmıştın. Ben de o yazıdan öğrenmiştim Bance'yi. Sorunludur felandır ama iyi oyuncudur demiştin. Bance Samsunspor'un Guiza'sı oldu çıktı.

Neyse şaka bir yana. Gekas daha bildiğimiz ve Bance'ye nazaran daha tecrübeli bir oyuncu. Samsunspor'a yararlı olması dileğiyle.

Borges dedi ki...

Efe: Bance kaliteli bir oyuncudur. Ama ben buradan duyuyorum Bance'ın idmanlarda sorun yaşadığını, gitmediğini vesairesi. Dahası Bance konusuna ben temkinli yaklaştım. Bir sorun olmalı orada.. Tam en iyi durumdayken oraya ordan buraya gelişi normal değil.

Gekas çok iyi mi? Değil. Ama "golcü". Neyi istediğine göre değişir. Misal koşmuyor, takımı bir kişi eksik oynatıyor, efendim "bencil" diye eleştiriler olacaktır. GS'a gelse "oha" derdim ama Samsunspor'un şu durumuna göre fena değil. Bu ülkeyi, ligi ne kadar önemseyip konsantre olmalarıyla da ilintili perfromanslar..

Adsız dedi ki...

Çok doğru söyledin Orhan abi.

mre dedi ki...

Samsunspor topu ceza alanına taşıyabilirse Gekas iş yapar. Bun yapacak eleman kalitesi de fena değil ama Samsunspor savunmasının açıklarını kapayacak kadar atabilir mi? Emin değilim.

maria lopez garcia dedi ki...

Turkiye'ye gelmesi iyi oldu farkli acilardan. Begenmememe ragmen heyecanlandim hatta. Cok net golcudur Gekas lakin Samsun yerine baska bir kulup olmaliydi sanki sanki, ona uymasi acisindan.