15 Ekim 2008

Loddar Abimiz ve Hatunlari.!



Su zamanin modasi olan kiyafetlerinin hatrina yer verelim burada Israil Takiminin basina gecmis Loddar abimize ve hatunlarina.. Bu kucagindaki kadin ilk evliligini gerceklestirdigi Sylvia. 1981 -1992 . 11 yil.. Kendisinden hazzetmem pek ama yine de byle zevksiz mi olur insanoglu ? Üstelik parladigi, en iyi oldugu ve italyaya transferinin gerceklestigi zamanlari bu dönemler.. O kadar hizliydi ki bu adam saha icerisinde, Maradonanin muhtesemligini belirtir iken cokca defa Matthäus'un topsuz bir sekilde Maradonanin topu sürer iken ki haline yetisemediginden bahsederler.. Velakin iyi bir on numaraydi da.. Karaktersizi öldür ama hakkini ver demis atalarimiz.



Sanki eski dizilerden bir kare gibi. Ikinci karisi italyan tv sunucusu Lolita Morena. Inter'e transfer olunca cabuk uyum saglamis loddar abi. Öyle hizli sutlari vardi ki ölcülür km hesabindan bize haber diye sunulurdu zamaninda.. Koemann bir Loddar ikiydi o dönem.


Bununla evlenmedi ama önemli bir isim. Kimdir bu ? Maren Müller-Wohlfahrt. Yani ? Yillar yili basta Sergen Yalcin olmak üzere futbolcularimizin sürekli gittigi doktorun kizi. Ilhan da keza ayni sekilde cok sik ziyaret etmisti. Digerlerini görünce kralice diye tapmistir buna tevksiz loddar abimiz.


2003'de sirp hatun Marijana Kostic ile evlendi. 4 yil sürdü evliligi. Gercekten anlamiyorum bir insani tanimak dört yil mi sürer ?




Besinci evliligi.. Yok daha neler. Bir ara Trapattoninin yardimciligini yapiyordu da.. Cok güzel bir resim bu. Al bu resmi, koy odaya dart oyna.



Eh, onca kariyer ve basarisiz secimlerden sonra akli basina azicik gelmis Loddar abimizin. 20 yasindaki -simdi artik 21- model Liliana ile beraber hala.. 2007'den beri. Hanim kizimiz azicik genc oldugundan ve Loddar abimizin de söhreti oldukca fazla oldugundan dolayi biraz daha sürer bu iliski.. bitti.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

"Al bu resmi, koy odaya dart oyna."
ahaha süper cümle. sabah sabah iyi geldi.

Fuzzy Logic dedi ki...

Her daim sinir oldugum tiptir. Nedense bana her zaman mahallede ya da ilkokulda kendi kendine takim kaptani olup, takimi secen hircin cocuk modelini hatirlatir.

Kendisine olan gicikligim Euro 2008 oncesi ve suresince, futbol yorumcusu sifatiyla Eurosport da her tur oncesi "hah türkiye simdi zicti" tadinda yorumlar yapip her seferinde yumurtlamasiyla iyice had seviyeye ulasmistir.

Bu arada Borges, blogunu yaklasik bir ya da birbucuk ay once gormustum ama uzun bir sure yazmadigini anlayinca uzun bir zamandir kontrol etmiyordum. Bugun tekrar yazmaya basladigini gordum ve tum gunume mal oldun. Hosgeldin ama aralar uzun oldumu bizim is performansi düsüyor.

Borges dedi ki...

ti esti to: ;)

Fuzzy logic rice cooker: Benzetme super, aynen ben de o sekilde düsünüyorum. Finaller öncesi Türkiye'ye hicbir sekilde sans vermemesini bir yana koyun ayni zamanda Turnuva öncesi Türkiyenin "zayif" rakipleri karsisinda "sansi" ile ciktigini ve "sifir" puan cekecegini iddia ediyordu ve Eurosport da bunu "Uzman" olarak her mac öncesi tahminlerini aliyordu. Nerden baksan sinifta kalan "gicik" bir tiptir, daimi bir nefret her daim bünyede Matthaüs icin olacaktir.

Blog hakkindaki bütün güzel ifadeleriniz icin tesekkürler..