21 Mayıs 2008

Best of Werder.!



bu yil Bremen kupa alamadi ama bir kac rekor kirdi ve kendi icinde en iyileri de yukarida üclüden olusuyor: Diego,Rosenberg ve Naldo.

Efendim bu takim 75 gol ile ligin en cok gol atan takimi. Diego 13 asist ile ligin asist krali.





Rosenberg, Bremen takiminin en cok gol atan oyuncusu olmasi bir yana, attigi 5 kontra golü ile ligin en fazla kontra golü atan oyuncusu. Berlinde attigi gol ise bu sezonun en cabuk atilmis golüdür. Bunun yaninda topla en az bulusan isimlerin basinda geliyor, Gekas'in bir asagisinda ortalama 32 topla bulusma ile..









Diego ise uzaktan attigi 4 gol ile ligin en cok uzaktan gol atan ismi olmasi bir yana, 148 tane gol vurusu hazirlamasi ile yine tepede. Keza driplinglerinin yüzde 55'ini kazanmasiyla yine ligin en iyisi durumunda. Ayni zamanda kendisini faul yapilmasi konusunda gecen sene gibi uzak ara fark acmis durumunda. 170 kez faul yapilmis, en yakin rakibi Luca Toni'ye 114 kez..








Naldo ise kafasiyla ligin tepesinde. Ciktigi hava toplarinin yüzde 75'ini almis ve bu da ligin en iyisi. Ayni zamanda gol girisimi konusunda da bir rekor söz konusu. 78 kez girisimde bulunarak ligin en iyisi olurken malasef gol sayisi konusunda herhangi bir rekoru yok. Toplamda 3 golü var, ücü de kafayla.. Havada kral o iken yerde de kral Partneri Mertesacker. Yüzde 71 kazanma orani ile ikili mücadelelerin yerde olanainda ligin en iyisi de Per Mertesacker.. Her takima lazim bu ikiliden..

Hiç yorum yok: