18 Mayıs 2008

Nürnberg - Schalke 0-2



Nürnberg düstü. Bordon'un iki golüyle ikinci Bundesligaya dogru adim atti. Hoca degistirilme zamanlamasi oldukca kötüydü. Gecen senenin DFB kupasini almis "güclü" takim kategorisindeki komsum Nürnberg'in düsüsü elbette hos degil. Bayern bölgesini biraz öksüz birakti birinci Bundesligada.. Bayern derbileri artik yavas yavas ikinci Bundesligaya dogru kayiyor..

Baska acidan Fenerbahce icin uygun bir transfer adayim var benim. Alex ile sorun cikarsa üzerinde durmalari gereken isim Christian Pander.. Dört haftalik sakatlik sonrasi takima geldi ve her zamanki gibi korner/frikik ortalari ile takima galibiyeti hediye etti.. Gerci Bordon'un ilk kafasi hakansükürümsü bir beceri vardi ama yine de.. Muhtesem bir isim. Takim oynamasa bile iki orta ile bitiriyor isi Pander.. Sakatlanmasi kötü oldu, milli takimdaki yerinden etti.. Yine de buyuk futbolcudur, transfer edilesidir..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

alex'e sadece duran toplarda alternatif olabilir. yoksa oyun stili olarak siyahla beyaz kadar ayrıklar diye düşünüyorum. misimovic daha bi alternatif gibi sanki.

Borges dedi ki...

Haliyle.. birisi Sol bek diger orta Saha/forvet karisimi. Duran toplari cok iyi kullanmasi bakimindan..