18 Mayıs 2008

Kisa Kisa Hitzfeld..



* Ribery ve Luca Toni'ye özel tesekkür ettim. Onlar odalarinda kalmak, barda oturmak yerine takimdan insanlarla beraber olmayi tercih edip kisa sürede uyum sagladiklari icin.

*Ribery'e de tesekkür ettim. onda süreklilik yakalamak oldukca zordu. Bunu basaramasaydik kesinlikle iki kupa alamazdik..

*Futbolcularin kacta yemek yediklerini, yattiklarini kontrol etmiyorum. Ribery ve Toni sabahlari 11 de kahvalti ederler. Onlar yetiskin insanlar ve gerekli yerde gerekli motiveyi kendileri saglayabilirler, burada birazcik serbestlik uyum acisindan da önemlidir.

*Bir yil daha kalabilirdim ama basin tek bir hata sonrasi fazla yüklenmeye basladi. (Soru rummenige'nin o sözü olmasaydi bir yil daha kalir miydiniz) Ben yine de gerekli zamanda biraktigima inaniyorum..

*(isvicre milli takiminda yilda on bes mac yapmak sizin icin tuhaf olmayacak mi, disarida bir klup takimi calistirabilirdiniz sorusu üzerine )

Disarida bir klup takiminda calismak ? Ben Real Madrid, Manchester United Ve Chelsea'nin tekliflerini kabul etmedim. özgürlük bir insanin yapabilecegini yapmak zorunda olmasi degil, aksine bir insan yapabilecegi halde yapmak istememesidir bazi seyleri..

*Gencleri kazandirmadim ? Sacma.! Owen Hargreaves ya da Bastian Schweinsteiger ? Schweinsteiger'i getirin A takima dedigimde Uli Hoeness ve Alt yapi sorumlusu Hermann Gerland yapamaz o A takimda diyorlardi...

*(Sizde oyuncular sürekli bir gelisim gösterdi, Scholl sonrasi serbest vurus atacak adam dahi yoktu sorusuna karsilik)
Mehmet Scholl'un frikikleri sanatti. Siz sürekli antrenman yapmasini, calismasini saglarsiniz ama antrenmanla her sey olsaydi bugün kimse bonservis ödemezdi bir baska klube. Essekten de hicbir zaman at yapamazsiniz (yani bi yere kadar insanlar kendilerini gelistirebilir demek istiyor)

Hiç yorum yok: