13 Haziran 2008

Rooney & Coleen McLoughlin



Gary Neville'in dügününde ilk prova yapildi bir bakima..





Sunu bilirim ki evlilik bu insani olgunlastiracak ve ilerleyen yillarda Ronaldo'dan dahi daha verimli olacaktir bana göre..






17.yy dan kalma Villa Dorazzo.. italyada Portofino'da olmus dügün. Kimse yanina yaklasamadi zira 2.25 milyon Euro'ya satti dügün haklarini.. 64 davetli özel jetlerle Alysia adli yata getirilmis(!)




Sonrasinda Alisveris geyigi..





Bakiyor arayan,soran baska tebrik eden darilan gücenen var mi diye..



Sonuc itibari ile vefali bir adammis. Rooney hanim kizimizi 12 yasindan beri taniyor ve alti yildir beraber.. Yani ünlü olmadan önce tanimis ve para,san, söhret fazla etkilememis olacak ki cocukluk aski ile evlenmis. Hep takdir ederim ben boyle insanlari..

3 yorum:

Erkin Soydaş dedi ki...

yanlış hatırlamıyorsam bir ara wayne sevgilisini aldatmış ve bu olay da basına yansımıştı. bunun üzerine coleen evlilik hayalini kurduğu adamın yaptığı bu şeye rağmen sevgilisini ilginç bir şekilde affetmişti. şimdi aşk herşeyi affeder mi? yoksa para ve konum daha mı bağışlayıcı?

Borges dedi ki...

Erkin Soydas: Halle Berry, kendisini kirkbes kez aldatan sevgilisini aldatti. Parasi mi yoktu ? Britney Spears desen parasi mi yoktu ? Yani bu tek basina para ile ilgisi yok, üstelik cocukluk aski.. Yani karakter meselesi. Ben affetmem, Uma Thurman ilkinde affetmedi Ethan Hawke'i gibi..

Erkin Soydaş dedi ki...

dediğin gibi de olabilir tabii. sadece görüşünü merak ettiğim için yorum bırakmıştım bu posta. :))