11 Haziran 2008

Taner Yalcin




Ne zamandir su yetenek hakkinda yazacagim diyordum. . Shadow'un alman genc takimindan Trabzonspor'un transfer ettigi genc hakkindaki sorusundan sonra aklima düsüverdi. 18.02.1990 dogumlu oyuncu büyük yetenek olarak lanse ediliyor. Gectigimiz günlerde Profesyonel sözlesme de imzaladi Köln ile.. Seneye birinci Ligde görecegiz ve ne oldugunu merak ettigim önemli genc yeteneklerden..

Her mevkinin klas adami olabilecek düzeyde bir yetenek diyor onunla beraber iki bucuk yildir calisan Köln altyapi sorumlusu Manfred Schadt.. öyle ki defansif orta saha olarak baslamis kariyerine.. 1.90 boyuyla inanilmaz goller atarak orta sahanin ofansina yerlesmis. inanilmaz bir yetenegin yani sira azmi de en az yetenegi kadar öne cikiyor Schadt'in yorumuna göre.. Ve bu yüzden harcanmasi ya da yanlis yola girmesi pek de olasi degil..

Köln tarafinda oturan baska bir arkadasa göre söyledir:

"Adil Chihi ile kiyasa sokabilirsiniz. Bugün Köln takiminin yildizi olan Chihi'den daha cok göze batiyordu beraber oynadiklari zaman.. "

19 macta 14 golü orta saha olarak atmak, nerede olduguna bakilmaksizin dikkat cekicidir. Daum onu "yetenek" olarak belek kampina götürmüstü, pesinde Leverkusen basta olmak üzere onlarca klup vardi. Fortuna Kölnden gelmedir ve soylenildine göre o bir Köln fanatigidir.. Bu yüzden olsa gerek teklifleri simdilik degerlendirmeyip takiminda kaldi.

1.90 boy ve Orta Saha, golcü.. Kafasi da var. Ballack gibi bir sey hayal ediyor insan ve daha da önemlisi eger milli takim yetkilileri uyumazsa "türkiye milli takiminda" böyle bir futbolcu görmek ilginc olacaktir...

3 yorum:

Semt Aşığı dedi ki...

gökhanı izliyorum şuan isveçde de bana kalırsa kimsenin haberi olmaz ondan :S

papaz dedi ki...

trabzon aldı derken?

trabzonmu ilgileniyor ya da ne aldık biz:)

Borges dedi ki...

Papaz:Trabzon Hamburglu sol bek Fatih Altundag'i aldi. Bunu henüz kimse almadi, Leverkusen ilgileniyordu ve hatta galatasaray da.. Ama Köln ile profesyonel sözlesme imzaladi..