6 Nisan 2008

Halil Altintop



Günden güne forma giren, iyi oynayan..

Barcelona karsisinda göze batan üc bes schalkeliden birisiydi. Rostock karsisinda önce pasi verip gelen ortaya saglam bir kafa cakarak takimini galibiyete götüren tek gole imzasini atti. Golü atmadan cok önce tebrigi hakeden bir oyun ortaya koymustu bile.. Kuranyi yedek basladi maca.. Bende varolan Kuranyi tanimini ücüncü kez degistiriyorum. 12,5 degil 28 pozisyon olacak ki gol atacak Kuranyi efendi. Kaleci ile karsi karsiya benim bildigim dört tane net pozisyonu vardi atamadigi... Ve bu adamin tüm beceriksizligine karsi yeni yeni forma giyiyor Halil Altintop.. Barcelona karsisinda da Larsen kazmasi yerine yine Kuranyi oynayacaktir ama önemli olan su an icin takimdan kesilemeyecek tek futbolcunun Halil Altintop oldugudur..

Bir baska acidan ikizlerin sansi pek yaver gitmiyor.. Önce Hamit Schalkede iki gol atip dikkatleri üzerine cekti, Halil'in sesi solugu cikmiyordu Kaiserslautern'de.. akabinde Halil takir taki gol atmaya, Bundesligada gol kralligina dogru gitmeye basladi, yildizi parlayan ikizi Hamit yerini yavas yavas Rafinha'ya kaptirmisti. Akabinde iki transfer.. Halil ikizinin yanina, Hamit ise olabilecek en iyi yere.. Bayern Munih'e..

Hamit Altintop, bu almanya karmasinda yer bulamaz kendisine derken almanlarin en önemli oyuncusunu kesip sakatlanasiya kadar takimin en cok forma giyen oyuncusu olurken, Halil gecen sene ikizinin oldugu gibi Slomka'nin ve Kuranyinin kurbani oluyordu.

Basa dönersek.. Halilin yine yildizi parliyor velakin Hamit sakatlandi. Su ikisini ayni zaman dilimi icerisinde formda görmek pek nasip kismet olmadi.

Artik yaza sakladik umutlarimizi..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

barca maçında en iyisiydi takımının. yalnız hangi mevkide oynadığını çözemedim. serbest oynadı desem değil, kuranyi'nin yanında tamamlayıcı forvet olarak yer aldı0 desem tam olarak o da değil, real madridin robinhosu gibi desem o da değil.