12 Mayıs 2009

Diego Bayern Münih'te.!

*****  Post yalan olmustur, Diego Juventus'a gitmistir*****


Düne kadar sene sonu gidecegi klup Juventus idi ama bugün Alman basini bayern ile anlastigini yazip cizdi ki bana da inandirici geliyor.. Her seyden öte Diego Almanyada mutlu ve burasini seviyor.. Bayern'in etkisi bundesligist futbolcularda oldukca fazladir. Her seye ragmen Bremen böyle kötü bir sezon gecirmeseydi kesinlikle Diego buradan ayrilmak durumunda kalmazdi.

Simdi gelisme asagi yukari su sekilde olacaktir:

Man U, Ronaldo'yu Madrid klubune oldukca saglam bir bonservise satacaktir.. o bonservisin biraz asagisina kendisine Ribery'i alacaktir ve Diego da o boslugu dolduracaktir yüksek ithimal.. Baska acidan Mesut Özil de Diegoluga soyunacaktir su transfer sonrasi..

22 yorum:

dchetin dedi ki...

Alman liginde her başarılı topçunun Bayern'e uğraması çok can sıkıcı. Türkiye gibi sadece futbolun değil her sektörün merkezi İstanbul olan bir ülkede İstanbul takımlarının böyle ayrıcalık ve güçlerinin olması anlaşılır ancak Almanya gibi hem yasal hem de demografik ve ekonomik olarak federe olan bir devletin liginde böylesine tekelci bir durum var anlamış değilim.

Bir gün hepsi Podolski'yi anlayacaktır. Umarım.

Borges dedi ki...

Dchetin: katiliyorum kesinlikle.. Bayern maddi anlamda arayi acmis durumda ve bu acidan degil Almanyanin dünyanin en iyi klupleri arasindadir ki futbolla gecimini saglayip bu noktaya gelen üc bes klupten birisi. Burada parasini ve elbette karizmasini konusturuyor.. Bremende kalmayi bile göze almis diego'ya cok iyi bir secenek sunuyor..

Sampiyonlar Ligi aslinda tek kurtuluslari. Ordan gelecek para arti karizma ile Bayerne rakip olabilirler.. umuyorum ve bekliyorum bu gelisimi..

arif dedi ki...

borges anlattıklarına göre veya cok fantastik bir senaryo cizmissin yazın avrupa'da transfer piyasası baya karısacak riberynin manuya ronaldonun madrid'e gitmesi vs
bu arad diegonun juveye gitmesi bayerne gitmesinden bence daha iyi olurdu cünkü seriada bu tür topcular oldukca az seriaya bir renk gelirdi
senin dediklerinde bu yaz piyasayı baya kızıstıracak ama bu aksam dortmunda karsı hat-trick yapan dzeko ve diğer forvet grafitede birçok kuluübün gözdesi olmaya aday.Bakalım wolsfburg bunları nasıl elinde tutacak

Borges dedi ki...

Arif: Grafite degil de Dzeko ortaligi karistiracak.. Grafite'nin yasi engel olabilir.. Bugün Dzeko'ya attirdigi son golde o yavas adamin attigi calim aninda hizlanisini gördüm ve evet, bu magath'in oyuncusu dedik.. Cok saglam bir ikili oldular.

Diego aslinda tipik bir Del Piero olabilirdi, Juventus ezelden beri bu tarz adamlari alir.. Nereye gider bilmem de bizim ligimize, bizim basinimiza düsmesin de ne yaparsa yapsin.. "kosmuyordu","avrupa futboluydu" on numaraydi bitirirler adami iki günde..

lionel dedi ki...

Ribery barçaya diyorlardı onun sağı solu belli olmaz :)

arif dedi ki...

borges yine iğnelemeden duramamıssın.Bizim basınımız ezelden beridir böyle yapacak bişey yok.Onlara barcelonayı tutup türkiye liginde oynatsan messiyle eto'o niye ekanada geçtiler xavinin daha fazla sorumluluk alması lazım valdesin kalede ne işi var gibi konular üretebilirler.Bende artık bu basından tiksiniyorum yapacak birşey yok.

Bu arada dzekonun yakısacağı lig kesinlikle premier ligtir.Ama manuda arsenalde chelseade değilde tottenham aston villa veya everton gibi yükselmeye aday takımlarda oynasa daha güzel olur bence.

gica dedi ki...

ronaldo gitmek istemiyor artik. Basin bunu malzeme olarak kullanmaya calissada bitti artik o is. Dahasi united madrid e hic satmaz...

alperensaylar dedi ki...

borges iyi hoş da diego forvet arkası mı 10 numara mı:)

ayrıca four four two nun son sayısında kaka röportajının sonunda benzer şöyle bir transfer döngüsü vardı:

kaka-man utd.
eto'o-milan
adebayor-barcelona
huntelaar-arsenal
c.ronaldo-real madrid

alessandro del piero dedi ki...

borges yalnız kicker'de de oyuncunun menejeri kaynaklı juventus'la kesin olarak anlaşıldığına dair bir haber var. gerçi almancam tam yetmedi, sen daha iyi anlarsın ama, işler karışık anlaşılan..

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/artikel/508616

sembolist dedi ki...

artık bu tip tek yönlü oyuncuların devri kapandı.premier ligde,kora kor futbolda bunların esamesi bile okunmaz:))))))(demirkol-dilmen)

aşkın dedi ki...

Değil kazma Adebayor, Walcott hariç Arsenal'den herhangi bir oyuncu Barcelona'ya geldiği an Barelona'yı bırakırım.O sümsük Fabregas dahil.
Size de Diego biraz abartılmış gelmiyor mu?Ben de çok severim ama hiç de büyük kulüp futbolcusu gibi durmuyor.Arshavin ışığı yok kendisinde.Keza Andrey'in hırsı.
England transfer piyasasını yükseltmese ve oyucu akışı oraya doğru olmasa iki kulübün listesine girmezdi.Fakirliğin gözü kör olsun.
Ronaldo'nun sözleşmesi düzeltilip yıllık 10 milyon verildiği an değil Madrid padişahını tanımaz ve takımında kalır.Onun derdi para, daha doğrusu yıllık ücret.Ekmek parası, naaparsın..

Unknown dedi ki...

o değil de diego yine yaz ayı boyunca göbek yapıp piyasaya çıkarsa şenlik o zaman başlar. Bayern'İn kadrosu da şişmek üzere artık.

BT dedi ki...

juventus'ta:)

Adsız dedi ki...

Menajeri olan babası Djair Da Cunha'da açıkladı haberler yalan Juve ile anlaşıldı.. Diego için 15-20 milyon euro arası bişey ödenecek..

Borges dedi ki...

BT: Insanoglu inanmak istedigine inaniyor elbette.. Dün ama BIld'inden Premiere'sine kadar hepsi Hoeness ile menajerinin anlastigini yazdi. Anlasiyor degil anlasti diye gectiler..Juventus'a, gecmisten gelen Zidane-Del Piero profilinden yola cikilarak daha cok yakisacak olsa da Bundesligadan gitmesine duyulan bir üzüntüden geriye kalan bu post oluyor artik.. Ben bu kadar kalmasina bile sasirmisimdir aslinda.. Ne diyim ki ;)

BT dedi ki...

@borges
Güle Güle de
Kendisi konfirme etti
Bizim takıma geldi:)
http://www.tuttosport.com/calcio/calciomercato/2009/05/13-27399/L%27annuncio+di+Diego%3A+%C2%ABGiocher%C3%B2+nella+Juventus%C2%BB

TatanKağan dedi ki...

Diegonun bayern'e gitmiyeceğine inanıyorum...Ya werder ya juve.

cast dedi ki...

türk medyasındaki insanlar degismedikce futbol bir adım ileriye gitmez herkezin cıkar catısması icinde oldugu sacma sapan bi medya

Bolat dedi ki...

Hem menejer, hem de Diego Juventus'a gideceginden bahsetti... Saniyorum bu konuda süpheler kalmamistir artik.

Borges dedi ki...

BT: Abi, sen dün yorumu biraktiktan sonra iyice bir arastirma yaptim, hala kesin sonuclara ulasamamistik.. Bild de dün hayvani basliklarla verdigi hoeness- menajer anlasmasini da kolay bir sekilde yalanlayamadi filan..

Benim acimdan üzücü bir haber, zira Bundesliganin bir degeriydi ki benim gibi böyle futbolculari ayri bir sekilde seven bir adam icin.. Lakin Juventus da ona en cok yakisacak kluptur, bir gelenegin devamini saglayacaktir ve hali hazirda kadrosuz bile olsa cok baska bir gücü olduguna inandigim Juventus'u da kendisine getirecektir, saglam bir forveti olsun yeter ki.. Bir kulagimiz da artik Juventus'da olacaktir.. iyi yanindna bakarsak Italyada sevdigim takimlardan birisine gitmistir, Roma-Juventus'a ben baska bakarim..

ahmblt: basimiz sagolsun ;)

Bolat dedi ki...

Dostlar sagolsun:)

mondo trasho dedi ki...

del piero ile 10 numara kavgası yapar mı acep?