6 Mayıs 2009

Magath'in Lincoln Aski.!



Lincoln ve bu konu hakkinda yine icerisinde bir cay icip acaip sevdalandigi Emre Belezoglunu Cantona yapan ve Lincoln'ü bir bakima bitiren Bülent Korkmaz'a da inanilmaz sevdalanan Mehmet Demirkol'un da oldugu cok genis bir analiz yapilacaktir ama sunu simdilik bir kenarda sakli tutun.. Bayern Münih'e aldiramadigi Lincoln'ü Magath geri istiyor ve taraftar sitelerinde bu haber "bayram sevinci" gibi karsilanmistir... Rakitic,Farfan ve hepsi hikaye olmuslardir Lincoln'ün gölgesinde.. Jermaine Jones acik acik bu mevzu yüzünden taraftari da suclamistir, hepsini burdan bildirmistik ve toplucasi da gelir yakinda.. hafta sonu gecsin, gelecegiz..

31 yorum:

gltsry dedi ki...

cidden bu haberler doğru mu:(
yoksa sadece bir yakıştırma mı?
lincoln galatasaray'a gelirken kendisini bırakmak istemeyen schalke başkanına yollamazlarsa schalke'ye dönmeyeceğini,orda oynamayacağını söylemiş biri olarak,bu derece rest çektiği bir yere dönmek ister mi?
ne dönmesi,ihtimali bile kötü ya neler diyorum ben...

lincoln'ü 2 ayda bu derece yerle yeksan edenlere sevgilerimi yolluyorum!!! onun yerle yeksan olduğu yokta,zihniyeti dar mehmet demirkol-rıdvan dilmen gibi insanlar saçmalaya saçmalaya söylediklerine taraftarları da inandırır oldular o kahredici.iki gün önce takımı sırtlayan adam istenmeyen ilan edildi şaka gibi...

elin adamı aşık olur(bkz.magath'ın lincoln aşkı),biz disiplin dersi verecez diye çırpınırız çıldırmamak elde değil:)

sembolist dedi ki...

Borges değerlendirmeni sabırsızlıkla bekliyorum.
Mehmet Demirkolu her gün izliyorum ntvsporda.Ve gün geçtikçe tarafsız(?) bir fenerli gibi,içten içe galatsaray eleştirileri yapmayı ve iğnelmeyi alışknalık haline getirmiş.Farkında olmadğı birşey var ki,futbol izleycisni 90 lı yıllardaki 'Fotomaça' endeksli,sadece ama sadece 'avrupadan futbol'la avrupayı takip eden bir izleyici olarak algılıyor.
Lincoln'den söz açıldğınında ''Gerard gibi çift yönlü değil kardeşim bu adam'' şeklinde klişeyi kullanması şaşırtmıyor(kabak tadı verdi artık).Bülent'e arka çıkmasnın tek nedeni de,önümüzdeki yıl da,galatasarayın başında bülentin olup,lige havlu atılmasnı istemesindendir.
Bence mehmet demirkol,bi Ali Sami Alkış türünden yazar olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.ve çok az bi yolu kaldı.başarılar ona.

Borges dedi ki...

Sembolist: Hayir, Mehmet Demirkol, zeki bir spor yazaridir. Akillidir ve kayda deger analizleri de söz konusudur. Bülent konusunda bir ihtimal odur ki dogru bir yaklasim da gösteriyor, su acidan.. Suclu korkmaz ya da skibbe ya da bir baskasi degil, Galatasaray yönetimidir..

Beni rahatsiz eden ise.. Her oyuncunun basinla iyi gecindigi ve arkasini dayadigi oyuncular vardir.. Emre'ye Mehmet Demirkol saydirir iken biz "cantona da var" dedik, daha az saldirilsin diye ki hala arkasindayim ama Mehmet Demirkol simdi savunuyor, oturup iki cay icmisler besbelli Emre ile.. Acaip bir koruma güdüsü. Sonucta ne yaparsa yapsin öyle bir yerden bakarsiniz ki oyuncu hakli konuma cikiverir.. Lincoln'den esirgiyor Cantonaligi, birakin onu Diegolugu, benzerlerinin sürekli yaptigini.. Ama mesele Emre Belezoglu ise biden deliriyor.. Savunuyor yani.

Demem o ki cok pis bir ortam.. Ve Lincoln kendisini savunan bir kac adet galatasaray oyuncusu bir kac adet de Spor yazari olsaydi bugün cok baska olurdu.

Bülent Korkmaz cok cok basarisiz olur , Ama Mehmet Demirkol Skibbe'den esirgedigini burada korkmaza canak canak verir.. Lincoln'den esirgedigini Emre Beleoglunua kasik kasik.. Mesele bu, irrite edici budur. Objektiflik yalandir, geyiktir..

Kiminle cay iciyorsun ? Kiminle aran iyi ? Budur mesele..

Yoksa biraksaydilar, bugün Skibbe-Lincoln ikilisi cok baska yerdeydi.


Konu cok uzun, pazar günü yazarim büyük ihtimalle, ahbab-cabus iliskileri de keza icerisindedir.



Gltsry: Bu transger gerceklesme ihtimali cok az ama Magath'in Lincoln askini cok iyi bilirim ve transfermarkt forumlarinda Schalkelilerin de sevinci görülmeye degerdir, bu dedikodu üzerine.. Toplamda onu gönderen Müller'in de pas gecmedigi bir gercek var ki tek basina Lincoln Schalke'yi iki sinif yukariya oynatmistir. Söylemleri icin ise söyle diyorlar:

Lincoln burda iken de "schalke ile ömür boyu sözlesme imzalamak istiyorum diyordu.. Simdi baska. bunlar cok önemli degil diyorlar. Onu gönderen, onun üzerine oynayan teknik direktör-menajer ikilisi kovulmustur zaten.. geriye bir tek schalke taraftari kaliyor ki bir sorun yoktur ikisi arasinda..

dark knight dedi ki...

Kiminle cay iciyorsun ? Kiminle aran iyi ? Budur mesele..

aynen böyle abi.. medyadan midem bulanıyor.. teknik direktör, yönetici, futbolcuyla bu tarz dostluğu olan sunucu, muhabir, yorumcu tayfası öyle taraflı davranıyor ki.. çifte standartlar, haksız eleştiriler, haksız korumalar.. iğrenç..
geçen gördüm valla gökmen özdenak isyan etti :)) düşünün yani isyan etmek gökmen özdenak a kaldı artık.. "yahu korumayın şunları" diye daldı.. neyse, yazını bekliyoruz :)

Alper Öcal dedi ki...

Sol bekteki Cale, Trabzon'da oynayan Cale midir acep ?

Borges dedi ki...

Aynen Öyle Alper.. bizim basin da yazip cizmisti sanirim

Her Yol Roma dedi ki...

vay be cale'ye bak sen hele..

bu arada sol forvet lewis holtby aachen'da oynamakta ve daha 90 doğumlu. isminden de belli zaten, ingiliz asıllı ama alman vatandaşlığı da var.

sunshine dedi ki...

Bende sizin lincoln sevdanızı bir türlü anlamadım.Hagiyi savunun desek bu kadar savunmazdınız.Kim bu lincoln? bülent korkmaz gibi bir galatasarlıya saldırmaktan çekinmiyorsunuzda iki sezonda doğru düzgün oynadığı maç bir elin parmağını geçmeyen lincolnü mü savunuyorsunuz.
Ben size galatasarayın en zayıf halkasını söyleyim mi: taraftar
Sonra berbat yönetim gelir.

Borges dedi ki...

amanteramco: Bülent Korkmaz'a neden saldiralim ki.. Geldiginde destegi esirgemedik, dogru karar dedik, bugün dahi kovulsun demem, bir yil daha kendi takimiyla kalsin derim, benim disimda bunu diyen cok da fazla insan yoktur ama sevmek ya da saldirmak oynadigi ve oynattigi futbol dahilindedir. Baktiginiz vakit ortada hicbir sey yok.. Galatasarayli ? Bülent Korkmaz, kendi takimiyla Galatasarayi yener iken havalara sicramadi mi ? Ergün pembe'nin mütevaziliginin disinda sevincten süper bir görüntü cizmedi mi ? Cizdi ve bu da hakkidir cunku profesyonel bir is yapiyordu erciyes'in basinda. Bugün de öyledir, profesyonel bir is yapiyor, haliyle o is cevresinde elestirilecektir.. O bir elinizin parmaklari ne cokmus arkadas.. say say bitmiyor..

Unknown dedi ki...

Lincoln'ü şu son zamanlar bende çok eleştirdim. Ama sadece sorumluluk almıyor diye. Hocasına, yöneticisine veya takım arkadaşına kızıp maçlarda sorumluluk almaması beni deli ediyordu. fakat son 2 maçtır şut çekiyor, ara pası atıyor, en önemlisi deniyor. yani 1-2-3 olmaz, 4.'sünde ya şutu gol olur ya da arapası asiste dönüşür. tek isteğim buydu. buna da tekrar kavuştu. böyle oynasın yeter zaten.

sene sonu gitmeyeceğine eminim. kim ne derse desin lincoln'ü satacak cesareti bulamaz yönetim. tabi lincoln de gitmek istemezse. benim için gidip gitmemesi bir şey farketmiyor. bir şekilde yönetilemiyor adam. adnan sezgin kalacaksa zaten gitmesi lazım. yönetemiyorsun adamı, verim alamıyorsun. halbuki abdurrahim albayrak gibi biri lincoln'ü çok iyi yönetirdi. adam takımı bırakıp tatile gidiyor adnan sezgin "gitme dedik, gitti. cezasını vereceğiz ehe mehe" diyor. şimdi böyle afedersiniz iş bilmezlerin, zavallıların olduğu yerde lincoln'ü suçladım ben de. ama üzerinden zaman geçince lincoln en suçsuz kişi bu konuda. adam tatil kötü muamelesi çekiyor kulübe. sen cezasını verdik diyorsun. cezan caydırmıyor ki. adam nasıl denir, hani tatile giderken bir ücret verirsin ya işte o hesap, cezasını bilerek gidiyor. ne kadar ödeyeceğini bile biliyordur belki.

bu kadar başıboş bırakılan kim olursa, sen, ben, ahmet, mehmet, haydar aynen böyle davranır. evet bazen kendisine uyuz oluyorum, bülent korkmaz'ın yaptıklarını da kendince bir sorumluluk alma olarak görüyorum ve ona da kızmıyorum. zira her ne kadar sonra oynattıysa da yönetimden daha dik bir duruş sergiledi bana göre.

neyse uzadı. sonuç olarak lincoln'ün her vukuatında suçun yüzde 80'i onu yönetemeyen beceriksiz yöneticilerdir benim için. lincoln'ü melek yapmaya gerek yok. fakat çıkıp gitme dedik, gitti açıklamasını yaparak kulübü küçük düşüren adamları suçsuz bulmak, lincoln'ü melek yapmaktan daha büyük günah.

hepimiz cehennemde yanacağız sanırım.

Sinan Yılmaz dedi ki...

Skor yorumculuğu yapan, akbabalık, sırtlanlık, sülüklük yapan kaliteli spor yazarı oluyor bu ülkede.

Her sene bir adam bulup Kezman, Güiza, Lincoln... geçir babam geçir...

Sonra o kluplerin sülükleriyle de bir olup kan emmeye devam. (sergen, Küçük hakan vs)

Valla hocam M.Demirkol- Rıdvan dosyasına hiç girme ben geçen gireyim dedim çıkamadım :)

Şaka bir yana sabırsızlıkla bekliyoruz efendim, saygılar.

Şen Şef dedi ki...

Lincoln nedir ne olabilirdi muhabbeti boş bu noktadan sonra zaten, umarım istiyordur gerçekten. Tek diyeceğim söz var: TAKAS!
TAKAS TAKAS TAKAS :)
Yıldız mıldız değil, pozisyonunun adamı iş ahlaklı futbolcu(lar) ile takas edilsin. Sağ-bek, kaleci, sol-iç farketmez...

Borges dedi ki...

Sen Sef: Diego'yu verelim sana misal Bremen'den.. Ama bil ki Lincoln'den on kati kötüdür, Bayern aldi diyorlar, Rafinha'yi verelim, Diego bile yaninda sifir kalir.. Himm kimi versek ki? Aslinda Hagi de gelse su takima saniyor musun ki su kosullarda performans saglayacaktir..

Lincoln su saniyeden sonra kalmasi, gitmesi sorun degil mesele Lincoln özelinden basinin elestirisidir.. Futbol adina Lincoln gitsin Schalke'ye.. "biz de yapamadi" geyikleri dönsün.. Ama asil sorun iceride saklaniliyor, hem basin hem yönetim bazinda.

Gala's dedi ki...

lincoln schalkeden sorunlu ayrıldı ve geri döneceğini sanmıyorum. ama istiyorlarsa da çok kasmadan satmak gerek.

varol döken dedi ki...

her şeyin bir değeri vardır, fiyatı konulmamıştır sadece... burada blog ne için varsa orada da mehmet demirkol, özdenak, sergen, hakan bilmem ne onun için var... aradaki fark, buradaki adamın ayrı bir işi var, buradan çıkarı yok ama o adam onu yapmazsa aç kalacak... ne yapsın aç mı kalsın? mesele sadece doğrular satmıyor abicim bu ülkede meselesi değil ki, mesele adnan sezgin, bülent korkmaz, o bu şu o meselesi değil ki... mesele memleketin, toprağının, garabetinin, gudubetinin, okumamışlığının, okumamamışlığını kabul etmemişliğinin ve hepsinden önemlisi ötekini asla ve kat'a kabul etmeyişinin meselesi...

lincoln öyle ya da böyle gidecek ki lincoln hiç gelmedi zaten buraya, onu anlayacak bir öteki vardı, o da almandı...

gidecekse şimdi gitsin en azından güzel bir hikaye olur, ne de olsa hayat dediğin olsa olsa bir geriye dönüştür...

sunshine dedi ki...

Borges allah için bir sayarmısın o çok dediğin parmakları.
Geçen seneki şampiyonlukta ne katkısı vardı söylermisin.Bu sene skibbe varken oynamayı bıraktı.skibbe varkende kamplara herkesten 1 hafta sonra geliyordu.
geçen sene takımdık lincolnsüz çokta iyi takımdık işine geldimi oynayacak işine gelen deplasmana gidecek bu nedir ya ondan sonra taraftar çıkıp bu ucubeye tapınacak.
Evet galatasayın sorunu yönetimdir sadece saçma sapan transfer hareketlerini yapan yönetimdir.Senin perezden itibaren sağ kanat oyuncun yok ama bir on numara diye tutturmuş gidiliyor.Dahada gideriz bu kafayla.

Borges dedi ki...

Amanteramco: Gecen sene son saniyede ankarada attigi golün sampiyonluk yarisinda önemi nedir ? Ki gecen sene kabul edilen görüs dogrudur, oynamamistir.. Yalniz bu sene Bellizona macindan baslayarak; Benfica,Berlin,olympiakos,Trabzonspor,Besiktas ve ankara deplasmanlarinda on dakikada isi bitirmesi, besiktas, ki fener macinda attigi gol vesairesi.. toplamda attigi 9 gol ve 21 asisti bes macta mi yapmistir ? Yahu Korkmaz gelesiye kadar her yerde övgü alan adam bunu üc macta mi saglamistir ? Bülent Korkmaz gelesiye kadar yani 21.Hafta kocaelispor macina kadar toplamda 21 assit 7 gol yapmis transfermarkt verisine göre. Lütfen söyler misin yeni gelecek olan oyuncunun 21 haftadaki performansi nasil olmalidir ? bundesligada 15 asist yapani Bayern kapiyor.. Anlamiyorum ki nedir beklentiniz ? Hacettepe macinda üc tane al artik at sunu diye pas vermis, daha ne yapsin ? Onun disinda etkili kim oluyor bu takimda..?

Bul bir on numara, bu sekilde asist-gol istatistigi olsun, tamam biz bosu bosuna bu adama para vermisiz diyecegiz.. Magath da salak geri istiyor diyecegiz, schalkeliler de futboldan anlamiyor dönüs ihtimaline bayram yapiyor diyecegiz, bir tek bülent korkmaz ve galkatasaraydaki futbolcular haklidir deyip kapatacagizl.. Bulun bekliyoruz..

Galatasaray takiminin yönetim sorunu vardir. Gerets-Feldkamp-Skibbe-Bülent Korkmaz ya da kim olursa olsun, yönetimin actigi bosluktan futbolcularin gruplasmasi ve sacmalamaasina kadar giden olaylar bütünü.. Biraz bekleyin, toparlayip yazacagiz zaten. mesele lincoln degil mesele yönetimdir, Galatasaray spor basinin etkisizligidir.. Toplamda sonuc budur.

Su kosullarda hangi oyuncu/tekik adam gelirse gelsin durum cok da farkli olmayacaktir. Korkmaz'in dahi sucu cok yoktur..

Şen Şef dedi ki...

Borges üstad, ben de özellikle "yıldız mıldız değil pozisyonun adamı iş ahlaklı" adam istediğimi söylemiştim bu yüzden. Bizim bu şartlar altında oyuncu yönetiminde çuvalladığımız ortada. Zaten senin medya eleştirine katılıyor olmasam onunla ilgili birşey yazardım. %100 hemfikirim. O ayrı, benim derdim eğer Lincoln'e Almanya'dan talep varsa alan klüpten görev adamı transfer edilmesi. Para artı olabilir, 2 oyuncu olabilir. Yoksa Arda'nın bile başına gelenlere bakılırsa bize Lincoln'ün lüks olduğu görülüyor. Biz dediğim bütünüyle bu ülkenin futboludur.

Gerçi ne bileyim adam ismsiz olunca ayrı arsızız, isimli olunca ayrı arsız... Heralde biz de bu sonuçlara layığız malesef

sembolist dedi ki...

Borges:Mehmet Demirkol evet dedğin gibi zeki bir insan.O kadar zeki ki,Fb'nin başarısızklarının hiç birisnde tek kelime Aziz yıldırım eleştrisi yapmamıştır.Ve dikkat ederek izleyin,Aziz Yıldırım ismi geçince konuyu geçiştriyor.Söz konsu Adnan Polat olunca,Adnan Polat ismimi vurgulayark ağır eleştriebiliyor.Aziz yıldırımdan korkan tarafszı yazar(?)larımız Rıdvan ve Mehmet Demirkolun tartışılmaması çok ilginç.
Ve senin deiğindğin skandal Emre-Cantona benzetmesi de gösteryord ki,Aziz yıldrımı tek keliem eleştrymeyen bu şahıs,Emreye kol kanat gerip şirin gözükme çabasında.
Bu ülkede Rıdvan-Demirkol ların tartşılma zamanı geldi.

t

Adsız dedi ki...

Yorumcular tamamen kalıplarla düşünüyorlar.10 kişi takıma karşı top sektirdi,ileri pas verdi yana baktı neymiş çok laubali.Son maçta Lincolnün bakmadan verdiği pası 10 kere göstererek haksız çıkartmaya çalışıyor Rıdvan Dilmen.Adam kaç metrelik pas veriyor,kaç kez kaleciyle 'karşı karşıya bırakıyor' resmen forvetleri halen koşup koşmamasından bahsediyorlar.Bariz olarak en efektif oyuncusu takımın.Ama yok işte.Aynen abi senin bahsettiğin gibi kayarak top çalacak o zaman oyuncu olacak.

jose dedi ki...

Misimovic'i götürsün Schuster gelirse Lincoln'ü tekrar kazanır kanısındayım.Borges Schuster ve Galatasaray'a dair görüşlerini öğrenmek ısterım..

PENALTY dedi ki...

Aslında Lincoln ile ilgili görüşlerimi diğer postlarında belirtmiştim şimdi burda tekrarlamaya gerek yok. Büyük topçudur kendisi. Sadece başlıktaki "Magath'in Lincoln Aski.! " kısmının çözümü Galatasaray'da noktalansaydı diye üzülüyorum. Lincoln Shalke'ye dönecek mi yerine Magath Galatasaray'a gelseyi tartışsaydık keşke!!! Artık başka bahara. Buarada aklıma geldi, devre arası Antalya kampında GSTV Lincoln ve Baros'la röpörtaj yapıyor ve muhabir soruyor Baros'a "bu sene müthiş bir sezon geçiriyorsun bu performansını neye borçlusun" diye Baros Lincoln'e dönüp "yanımdakine" diye cevap veriyor. Satsınlar Lincoln'ü sene ye de bu Baros için kötü deyip onu da satarlar.
Selamlar

Fuzzy Logic dedi ki...

Bu ülkede adam derbi macda kavga rezaletine karismadi, uzak durdu diye acimasizca elestrenlerin (M.Demirkol gibi) elinde olan spor medyasindan sizin umudunuz varmiydi?

sunshine dedi ki...

Sanki her tarafımız doğruda birtek spor medyamız yanlış olan!! bizim taraftar olarak suçumuz yokmu.Niye bir kişi çıkıpta bunu söylemiyor.
geçen sene ankaraya gol atmış ne demek şimdi bu bırakında atsın yani 11 de çıkmıyormu sahaya heralde atacak katkıyı böle mi ölçersiniz.selçuk şahin dediğin adam bile katkı yapıyor takımına.Peki sorayım geçen sene lincolnsüz oynadık gol sıkıntısı çektik mi.
istatistik mi istiyorsunuz iliç'e bakın o zaman.Ben takımımda çıban istemiyorum her tarafıyla sorun bir adam istemiyorum barcelona ronaldinhoyu , rivaldoyu,decoyu neden gönderdi peki bütün iş istatistikde bitiyorsa.
dünyada on numarasız oynayan sayamayacağımız kadar başarılı takım var hagiden bi'l-itibar nedir bu 10 numara takıntımız.ba takım fleurquın, perez, nicelescularla şampiyon oldu şampiyonlar liginde tur atladı neden bu başarılar nasıl sağlandıyı değilde tek bir adamı konuşup duruyoruz.Bu olgu içinde konuşulacak birşey varsa oda takım olmamıza engel olmasıdır.Takım olmakta öncelikle birbirine saygı duymakla ve sevgiyle olur.Bunlarıda kimseye enjekte edemezsiniz sizi kısa süreliğine başarıya götürür ama hiçbir zaman hedefinize ulaştırmaz.

gltsry dedi ki...

@amanteramco;

nedir bu lincoln'nün takım olmamızı engelleyen yanı anlayamadım ben?
mesela düşünüyorum hoca oyundan alınca yardımcı hocasına içerde görüşürüz diye dayılanan, kocaeli maçının devre arasında stadı terkeden bir kaptanımızla ne kadar takım olabiliyoruz? ya da lincoln yerine pas atma tercihini hep başka yöne kullanan oyuncularla ne kadar takım olabiliyoruz?
veya sırf bir iki maç kaptanlık verildi diye kameralar önünde takım arkadaşlarını ateşin önüne atarcasına küsen,istemem kaptanlık bundan sonra diyen,kırılan oyuncularla ne kadar takım olabiliyoruz?
bütün bunlar takım olmak için asıl gerekli olanlarda haberimiz mi yok yoksa?

performansının yükselişini zevkle izlediğimiz baros kadar hakkaniyetli olabilseydik keşke oyuncumuza karşı.o performansını soranlara lincoln'ü gösterirken aslında ne kadar önemli bir hadiseymiş yaptığı.onun kadar olamadık..

sembolist dedi ki...

Boges kardeş,benim yorumumu nye yayınlamadın merak ettim doğrusu.. canın sağolsun..

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it would be a very bad news for Galatasary and for the Süper Lig in general, cause it is very important to have this kind of players.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Adem dedi ki...

Cale... Trabzonspor'un başarısı biraz gölgede kalıyor gibi bu postun yorumlarında. Lincol zaten oradan gelmiş problemli bir oyuncuydu. Yani bu pek üzerinde durulması gereken bir konu değil aslında. Neticede sürpriz de değil. Bu adam bir şeyler yapmayı istediğinde neler yapabileceğini hep beraber gördük. Trabzonspor'un son yıllarda yükselen bir değer olduğunu söyleyebiliriz artık iyiden iyiye. Fransa'dan 3 takım da ciddî olarak Colman'la ilgileniyorlar ve ortada ciddî paralar konuşuluyor. Açıkçası şu durumdaki Trabzonspor'da en son istenecek yabancının Promise ve Cale olduğuun düşünüyordum. Kaliteleriyle alakalı değil elbette, Cale bu sezon sol kanatta oldukça yalnızdı. Buna rağmen gösterdiği çıkışla önce hırvat millî takımına yerleşti, şimdi de bu haberler...

Kalmaz. Kalmamalı.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ersnt'i de istemesin :)

alman ligini pek takip etmiyorum ama 11'e 6 oyuncu alacaksa mevcut takım baya sakıntılı demek ki...

Borges dedi ki...

Jessie: Alacagi oyuncular degil, Magath'in rüya takimidir bu.

Sembolist: Yayimladigimi düsünüyordum ama arada kalmis.. Iki gün yoktum, internet ortamindan uzakta cok baska bir yerdeydim bu yüzden yorumlari simdi yaziyorum, postlar da yarin gelir büyük ihtimalle.. yine de "özür" sevgili sembolist..

Schuster icin cok mail geliyor ama biraz daha zaman..

cast dedi ki...

ya lincolnu tartısmamız sacma takımda bı duzen varken adam oynuyodu yanı bellı bı duzen ıcınde lıncoln oynar ama bulentın duzensızlıgı ıcınde ancak bu kadar olur bıde sen daha ılk antremanına cıkmadan oncelık turklerdedır demesı zaten bunların bı sebebıdır