24 Mayıs 2010

Bayern Münih: Iki Kupa + Ikincilik Coskusu.!



Bayernliler basarili gecen bir sezonu Belediye binasinin önünde final yenilgisine ragmen coskulu bir sekilde kutladi.



Özellikle Ribery'nin sözlesmesini 2015 yilina kadar uzattigini aciklamasi coskuyla karsilandi. Almanca konusan Ribery, bu sezonun kendisi acisindan kötü gectigini ve sakatliklardan dolayi verimli olamadigini ama gelecek sezon icin cok daha iyisi adina söz verdi. Halk Ribery tezahuratlariyla inletti Münihin göbegin..



Hic kimse bu sezon bu basariyi beklemiyordu. Özellikle Klinsmann sonrasi..



Her zaman sarap, kirmizi sarap onun tercihi..




Bu ne lan ? Sebege illa ki cevrilecekler..



Halka yaptigi konusmada sabah cok kötü kalktigini ve bugünkü coskuyu hic beklemedigini belirtir iken bizi de iyilestirdiniz, kendimize getirdiniz türünden aciklamalar yapiyordu..



Saglam bir kalabalik vardi..




Burada gülseler de yüzlerinden o kadar da coskulu olamadiklarini ve yenilginin acisini hala yasadiklarini görebiliyorduk..

5 yorum:

Unknown dedi ki...

tahminimce işlerinizin yoğunluğundan dolayı blogunuzu az güncellemenize alışmıştım. ama şimdi her gün bu kadar fazla post gelince insan mutlu oluyor. yazılarınız çok güzel, umarım sıkılmadan daha uzun süre bu blogu devam ettirirsiniz.

Borges dedi ki...

Mirohingi: Tesekkürler. Benim bu isten sikilmam diye bir sey hicbir zaman söz konusu olmamistir. Tek sorun vakit. "benim anladigim sekilde" bu isi yapmak icin vakit gerekir. Resim+üc satir yazi seklinde yillarca sorunsuz yapilabiir ama benim istediklerim nedense hep vakit isteyen isler..

Tekrardan tesekkürler.

varol döken dedi ki...

biz sadece bayern'in değil torino'nun, floransa'nın, madrid'in ve milano'nun da şampiyonuyuz konuşması yapamadı bu sefer:)

Borges dedi ki...

Varol: Ondan da asagi kalmadi. Sunu söyleyeyim eger burada yenilgixe ragmen binlerce insan -resimdekinden cok daha fazladir insan sayisi- gelmisse o konusma nedeniyle gercekllesmistir. Üzerine Müzik yapomislar, geyik cevirmiler ve fakat "kult" konumuna gelmistir.

Ve dünkü konusmasi da yeterince iyiydi yine :)

admin dedi ki...

Kırmızı şarap bardağı tuttuğu resim feciymiş :)