27 Mayıs 2010

Deerhunter - Agoraphobia.!



Prag-Viyana arasi aynen bu sekilde gidip gelmemin sonrasinda bu güzellige yollar esliginde klip yapilmis olmasi beni oldukca sasirtmistir. Hali hazirda Deerhunter Prag'dan Viyana'ya gidis nedenimizdir ve canli canli dinlemenin ötesine gecip Divina nedeniyle can ciger olduk grubun elemanlariyla.. O günlerin hatrina diyerekten ve ben biraz yolculuga kacar..

4 yorum:

can dedi ki...

selamlar borges,

okumaktan en fazla keyif aldığım blogger olduğunu öne sürüp flying dutchman, tardini gibilerinden ayrı tutmak istemiyorum ama galatasaray, st.pauli, politik içerikli yazıların, bundesliga'yla çok da ilgilenmeyen birine bayıla bayıla okuttuğun incelemelerin ve bunun gibi şeylerden sonra bir de deerhunter diyince artık dayanamadım yorum yazmak istedim. teşekkür ederim kendi adıma.

bradford cox (atlas sound) bu pazartesi istanbul'da, aylardır beklediğim bir konserdi. deerhunter izlenimlerinden ve divina olayından biraz bahsetsen çok sevinirdim.

sevgiler.

Borges dedi ki...

Can: Hep seyi sordum, acaba bir kisi oldun deerhunter dinyelen okuyucu var midir burada dedim, o sorunun da cevabini vermis oldun, sagolasin.

Ikincisi; hep dedim, bir kez daha diyorum. Keyiflidir ama bir bütün burasi. Tek basina bir degeri oldugunu düsünmüyorum ben, onlardan ayri bir parantez acilmamalidir. hepsinin benden daha iyi yaptigi minumum bir is var, tek tek bir seye benzemiyoruz aslinda ama tüm bloglari topladiginda cok güzel bir sey cikiyor ortaya.. Böyle bakmali. Ve sen ayri tutmadigin icin tesekkürler.

ücüncüsü ise; Daha ayrintili yazilmisini vereyim ben sana. Divina o günleri tek tek kaleme aldi, ben de ileride bir gün kesinlikle. Buyrun efendim istediginiz ayrinti buradadir:

http://divvida.blogspot.com/2009/09/glintcrystal-antlersdeerhunterblack_07.html

EarlyAdopter dedi ki...

Borges merhaba,
eminim benim gibi; yorum yazmayan, seni buyuk zevkle her gun takip eden, deerpark, Yasak Kurt, Radiohead veya Regina Spektor dinleyen :) bir cok okuyucun vardir.

Bu samimi tarzini hic kaybetmemen dilegiyle.
Madem Can da yorumunun sonunda bir rica da bulunmus, ben de "Chapuisat (yazilisindan emin degilim) ve Povlsen doneminin Dortmund'u hakkinda bir seyler karayabilirsen cok sevinecegimi belirteyim.

Sevgiler,

Borges dedi ki...

EralyAdopter: Ben yakin bir zamanda HItzfeld'i baska bir acidan inceleyecegim ve özellikle orada en iyi transferim dedigi "Sapuzat" öne cikar sanirim.

Hakkimdaki güzel düsüncelerin icin cok cok tesekkürler.