29 Aralık 2010

Diego Maradona Sinagra.!



Maradona torunumla gurur duyuyorum diyor, oğlunun nesi vardı ki aslında ?

Hiçbir zaman kabul etmedi Christina Sinagra'dan olan öz oğlunu. Arjantin'de bizzat kendisinin sunuculuğunu yaptığı programda 'Mahkemeyi kabul ederim ama oğlum olarak onu asla.. benim iki güzel kızım var, onlar..' diye giden bir açıklama.. Şu resmin mahkemeye ihtiyacı mı var yahu?

Diego Sinagra ilk defa babası olan Maradona ile 2003 yılında sürpriz bir şekilde Roma'da golf turnuvasında karşılaşıyor. Sarılıyorlar filan da sonrasında nafaka yüzünden yine sorunlar çıkıyor.

Zeit da idi sanırım röportajını okudum çocuğun.. Babam ile benim aram iyi diyor 1986 doğumlu Diego Maradona Jr.. Onu hep üçüncü kişiler ve hakimler kötü yapıyor ama aslında bizim sorunumuz yok diyor. Futbol hastası.. Nasıl olmam ki diyor 24 saat futbolun olduğu bir yerde büyüdüm ben. Napoli'den Genova'dan üçüncü liglerden plaj futboluna kadar gidiyor işte bir şekilde. Babam gibi olmamı bekleyenleri anlamak güç, dünyaya yüz yılda bir kez gelen bir yetenek diye bahsediyor.

İtalya'da şimdi ismini unuttuğum bir adaya gidiyor ve orada küçük takımın yardımcı antrenörü. Henüz antrenörlük diploması için yaşı yetmiyor (26'da alabilir ancak) ve asistan olarak takımının başında ama ileride bunun üzerinde duracak zira futbol sevgisi çok fazla. Futbolculuktan ziyade antrenörlüğe yeteneği olduğunu söylüyorlarmış lakin o sonuna kadar başarılı olamasa da futbol oynamaya devam edeceğini söylüyor.

16 yaşında seni reddeden babanı tesadüfen ilk defa görüyorsun hayatında ve tv ekranlarından sana lanetler yağdırıyor ve hala onun hakkında böyle güzel röportaj verebiliyorsun ya helal olsun sana çocuk.. Geçenlerde elli yaşına girmiş babasına dileği ise;

" Onun iç huzuru bulmasını diliyorum çünkü annem ve bana göre o hala huzuru arıyor içeride bir yerde.. Şans, bol şans' diyor Arjantin manyağı futbol hastası genç antrenör adayı.

Ben yapamazdım böyle, onlar böyle de sevebiliyorlar.. Büyük yetenek.!

3 yorum:

BT dedi ki...

River Plate forması da giydi.

Borges dedi ki...

Onu da açıklıyor röportajında. İlk defa Arjantin'e ailesine gittiğinde havaalanında giydirmişler. Ben River Plate ile büyüdüm diyor. İnsanlar onu yanlış aktardı diyor. O zamanlar River Plate'in maçlarını italya televizyonu veriyordu ve ben hepsine bakabildim diye devam ediyor..

Muratonovic dedi ki...

asagida fotosu var, pek havaalani gibi gelmedi bana :)

http://www.emol.com/noticias/deportes/detalle/detallenoticias.asp?idnoticia=324916&pagrel=2