25 Nisan 2011

Wolfgang Stark.!



Alman hakem Şampiyonlat Ligi çeyrek finalinde Madrid-Lyon maçını yönetmişti hatırlarsanız.. Veremediği penaltı nedeniyle Mourinho'nun sıkı eleştirilerine maruz kalmıştı ve bugün ise Madrid-Barça yarı final maçını yöneteceği belirlendi. Bir hata daha yaparsa Mourinho nasıl tepki verir kestirmek güç..

İlginç olan ise bu hakemin Kicker'in 286 futbolcunun değerlendirmesini alarak ilk devresinin en kötü hakemi seçmesidir. Lyon maçında da Mourinho eleştirilerinde bence haklıydı da.. Şampiyonlar Liginde hakemler neye göre derecelendirilip maçlara çıkarılıyor anlamış değilim. En fahiş hataları sürekli yapan Howard Webb'in en üst düzeyde finalleri sürekli yönetmesini de anlamış değilim.

Bu arada portekiz medyasına göre aslında bu maçın hakemi Portekizli Pedro Proença olacak iken Mourinho'nun portekizli olması nedeniyle gerçekleşmemiş. Bu ihtimal üzerine Guardiola 'Mourinho sevinir böyle bir şey olursa' demecini vermişti. İyi de bu sefer de Khedira ve Mesut Özil'den dolayı bir yakınlık olmuyor mu ? Yoksa UEFA da Mesut ve Khedira'yı almandan saymıyor?

Bu hakemi sevemedim ben.. Umarım sorunsuz bir maç yönetir..

Hiç yorum yok: