16 Mayıs 2011

Büyük Futbolcu.!



Ankaragücü'ne attığı aşırtma golünü bir daha izledim.. Sonra bir daha.. Sonra bir daha..

Rekabeti bitirmeye gelmiş Türkiye'ye.. En fanatiğinden Galatasaraylı'ların dahi bir kulp takamayacağı kadar 'mükemmel'.. Bir ara vardı Alex büyük maçlarda oynamıyorcular.. sanki Chelsea, Sevilla, İnter maçlarında döktürmemiş gibi Avrupa'da yok diyengiller ama bugünlerde onları göremezsiniz. Hıncal Uluç taktiğini benimsiyorlar. Alex değişmiş ya da koşullar ama onlar yanılmamıştır filan..

Helal oLsun.. Sadece iyi değil aynı zamanda çok da güzel karakteri olan örnek futbolcu.!

3 yorum:

pelezinho dedi ki...

ali ece'nin yorumu çok güzel usta.alex'e cuk diye oturmuş.KRAMPONLU EİNSTAİN.

Del Piero dedi ki...

Ezeli rakip Galatasaraylılardan bunu duymak ne güzel. Ben yıllar önce Hagi futbolu bırakınca, bizim canımızı çok yakmasına rağmen üzülmüştüm, garip bir duyguydu. Hatta tam hatırlamıyorum ama galiba uzun bir süre sakat kalmıştı sonra çıktığı ilk maçta tam bir futbol resitali sunmuştu, galiba Trabzon maçıydı, tüylerim diken diken olmuştu. Futbol sevgimizde bu oyuncuların katkısı çok fazladır. Bu yüzden saygı göstermek(insanlık) ve sevgi göstermek(futbolseverlik) gerçek bir futbolseverin erdemlerindendir diye düşünüyorum.

Yasin dedi ki...

tam da sakatlanmış yerde yatan Sivaslı oyuncunun yanından yürüyüp gol atmaya çalıştıktan sonra okuyorum hiç katılmadığım bu yorumu; çokça başka da örneği var (2 senedir Belediye maclarindaki tekmeleri -biri kırmızı biri atlandı, Hurriyet'in canına kasteden tekmesi vs.) ama düşünmeme gerek bırakmadı çok çıplak bir örnek oldu Sivas maçı.
Lugano ile kıyaslarsak evet iyi insan; ama bence sadece iyi futbolcu.
Tabi bir de tamamlayıcılara ihtiyacı var; çok koşan ortasaha değil Türk hakemlerinden sözediyorum.