18 Mayıs 2011

Kaçırmayın.!



Galatasaray'ın an itibari ile alması gereken ilk oyuncu budur.

Magath yedek bırakılacağını öğrendiği anda en önemli maçı öncesı takımın maç oturumunu bırakıp giden Diego'yu affetmiyor. Wolfsburg yönetimi ile konuşmuş ve 10 milyon avro gibi bir fiyat biçmişler.. Bild'e göre satılmazsa kesinlikle kadroda olmayacak ve dördüncü ligde oynayacak..

Değeri 25 milyon avro eder.

Ona Felipe değil de Hagi muamelesi yaparsa Terim kesinlikle en az bir Bremen performansı ondan alır. Yeteneği, karakteri ve her yönüyle Türkiye Süper Liginde iş yapar.

Eldeki kadronun cengaverleri(Barış Özbek, Mustafa Sarp v.s) değer kazanır.

Daha iyi koşullarda daha iyi bir futbolcuyu bu şekilde alamazsınız.

Problemli mi? Bize biraz da problemli oyuncu gerekiyor. Sessiz, sakin ve uysal ülkesinin özelliklerini taşıyan rahat görünümlü hırsı az futbolculardansa bu yapıda bu karaktere sahip futbolcular bize daha çok uygundur.

Aynı zamanda daha dün Bayern'e gidecek iken son anda Juventus'a gitmiş bir yıldız futbolcunun çok kısa süre içerisinde düşme korkusunu yaşayacağı ortama ayak uyduramaması çok da şaşırtıcı değil. Tüm bu koşullarda bulunmuş olan futbolcu da buraya daha çabuk uyum sağlar..

Çok net çok temiz bir 'kelepir' yıldız oyuncu bence budur. Döktürür burada.. inanın buna.!

10 yorum:

pelezinho dedi ki...

abi kesinlikle haklısın.tam bir kelepir transfer olur.peki sence Fatih Terim ister mi Diego'yu?

serdark dedi ki...

elano olur misimovic olur sonu, hic gerek yok!

Erdem Karakuş dedi ki...

Sakız çiğniyor mu Borges?

by mutu dedi ki...

iyi transfer olabilir evet. ama bir türlü kumaş tutturamadı bu adamda.

Ferhat dedi ki...

Bizimkilerin aklına böyle kelepir oyuncuyu almak gelse bile gelecek yıl avrupada oynamayacağımıza göre gelmesi zor.Hadi bunu sorun etmedi diyelim Misimovic'in gönderilme şeklini biliyorsa veya Lincoln'le konuşursa bu iş yine zor.

Devil dedi ki...

Bu gün haberi okuduğum zaman ilk içimden geçen şeydi bu keşke bu adamı bize alsalar. Futbolunu, kalitesini tartışamam ama Lincoln ve elano dan daha karakterli bir adam olduğu kesin

Devil dedi ki...

Bu gün haberi okuduğum zaman ilk içimden geçen şeydi bu keşke bu adamı bize alsalar. Futbolunu, kalitesini tartışamam ama Lincoln ve elano dan daha karakterli bir adam olduğu kesin

arnawut dedi ki...

önünede drogba-baros 2lisni koyduk mu?.. :)

sARu dedi ki...

sürekli karakter eleştiren arkadaşlara sormak istiyorum.. top oynayacak adam mı arıyoruz şirkete yönetici mi arıyoruz ? her yıldızın belli kusurları olur, eğer ki bu kusurları örteceğine inanmıyorsan o adamları getirmeyeceksin, yıldız getirmiyorsan başarı beklemeyeceksin.. başarılı olmak istiyorsan yıldız getirip onları idare edebileceksin.. Elano.. Lıncoln.. Mısımovıc.. 3 ü debirbirinden yetenekli birbirinden usta ayaklardı.. kulübümüzün malum, herkesin bildiği kuralları doürultusunda direnemediler.. ama diego biraz daha farklı bir kişiğe sahip.. saydığımız 3 kişi gibi naif sakin bir yapısı yok gibi gözüküyo saha içinde, daha çok futbol terimiyle ısıran bir yapısı var gibi yazarın da söylediği gibi.. çok çok büyük topçu bana göre ve getirilip gerekiyorsa en azından yerlilere yapılan sırtını sıvazlama durumunun zamanında skibbe'nin lincoln'e yapıp o dönem nasıl verimli olduğunu gördüğümüzden de dolayıdır ki diego'ya da yapılmalıdır.. kesinlkikle basının gazına gelinmemelidir.. fenerbahçe tribünlerinin alex'e sahip çıktığı kadar arkasında durulmalıdır.. Fatih hoca yıldız idare etmesini bilen bir hoca ben ona güveniyorum.. ne takımdaki yerli topçulara ne de basına yem etmez diego veya onun ayarında bir yıldızı.. inşallah gelir...

QuaresmA dedi ki...

Lincoln'den ne farkı var ? Sonuçları nasıl değişir ?

Lincoln'ün tam verim verdiği dönemde takımın başında yıldızlarla çok iyi geçinen Skibbe ve Arda hariç yabancılardan oluşan hücum hattı vardı. Daha sonra Skibbe kovulunca, Lincoln'ün de verim vermesine müsaade edilmedi.

Şimdiki koşullarda ise; Fatih Terim gibi yine yıldızlardan çok iyi verim alan bi teknik direktör ve muhtemelen yine yabancılardan oluşan bi hücum hattı olacak. Tek fark; Fatih Terim kolay kolay o görevden ayrılmaz. Yani Diego'yu takımdaki yerlilerden koruyacak biri neredeyse hep olacak.

Ama gelin kabul edelim, takım içindeki yerliler Diego'nun liderliğini HAYATTA kabullenmez. O yüzden hücum hattının yabancılardan oluşması önemli.