3 Mayıs 2011

Lakic golü atar mı ?



Taaaa Ocak ayında şunları yazmıştık:

'Bazen bu Bosman iyi mi yaptı kötü mü düşünüyorum ve bunun sonu nereye varacak.. Şimdi Wolfsburg'a tutup da bu oyuncu iki tane çaksa, ligden düşürse bizzat kendini yaralayacak. Yapmak istemeyebilir ?'

Wolfsburg ile devre arasında anlaşan Lakiç iki hafta sonra formasını giyeceği yeni takımına karşı bu hafta sonu rakip olacak..

Ligin bitimine iki hafta kalmış ve düşme hattı oldukça karışık.. Wolfsburg bu hafta K'lautern ile evinde oynuyor. 35 puanı var ve düşme hattının bir basamak yukarısında. K'lautern bir anlamda üst üste galibiyetler alarak 40 puana ulaşıp düşme korkusunu giderdi ve fakat ya böyle olmasaydı ? Misal Schalke yenseydi evinde K'lauterni.. Lakic nasıl bir psikoloji ile sahada yer alacaktı ?

Şimdi bu hafta formda olur ve Wolfsburg'a iki tane atarsa seneye bizzat kendisini ikinci lige düşürecektir zira devre arası imzayı Wolfsburg'a çakmıştır.. Bu hafta Lakic golü kaçırsa bunun olağan olduğunu insanlara anlatabilir misiniz ?

İşi gerçekten çok zor.. Çok değil iki ay sonra formasını giyeceği takımını küme düşürebilir bu haftaki performansı ile.. İşi zor, çok zor..

5 yorum:

Unknown dedi ki...

attı:)

Unknown dedi ki...

attı:)

Feridun Bitir dedi ki...

atti valla

ML Bilgisayar dedi ki...

attı ve üstelik wolfsburg kaybetti

Ozan Kartal Kaya dedi ki...

attı ve üstelik wolfsburg kaybetti