5 Ağustos 2011

Misli.Com'dayız.!

Bağlantı

Bundesliga 1 ve Bundesliga 2 maçları için Misli.Com'dayız bu sene de.. Sağ taraftaki banner'a tıkladığınızda bu hafta oynanılacak olan birinci ve ikinci Bundesliga maçlarının yorumlarını görebilirsiniz.

Henüz Bundesliga yeni başladı ve daha çok hazırlık karşılaşmalarından elde edilen izlenimler sonucunda yazıldı yorumlar. Günler haftalar ilerledikçe şu kazanır bu kaybederden öte sistemlerin taktiklerin geleneklerin ve sonucu belirleyen her faktörün işlendiği maç yorumları olacaktır geçen sezonda da olduğu gibi..

3 yorum:

Celal Abbas dedi ki...

Takımlar hakkında yorumlarını paylaşabilir misin. tuchele rağmen bu yıl mainzın deplasmanda pek başarılı olacağını sanmıyorum. 2 sene önceki evlerindeki o rekora giden performansları belki gene gelebilir. Genede Mainz süprize çok açık.

Borges dedi ki...

Celal Abbas: Sezon öncesi analizi çok doğru bulmuyorum. İzleyeyim bir kaç hafta.. sonrasında teker teker takım analizlerini yapabilirim.

Ozan Kartal Kaya dedi ki...

Tahminlerinize güvenimiz sonsuz. Banko olarak önerdiğiniz hannover, 02 önerdiğiniz freiburg ve üst önerdiğiniz köln-wolfsburg maçlarını kuponuma yazdım ve sizin de yardımınızla iyi bir para kazandım. Teşekkür ederim...