28 Eylül 2011

Tevez giremez Dzeko çıkar..



Tevez ikinci yarı oyuna girmeyi reddedi ki oyunun çehresini değiştirebilecek nitelikte bir oyuncu olması bir yana buna zamanı dahi vardı. Gerçi 60 kusur maçta 40 gol atan adam nasıl yedek beklemek zorunda kalır asıl soru budur. Keza Dzeko,Tevez yetmezmiş gibi Aguero transferi..

Mancini'ye de hak veriyorum. Böyle bir kadroda kimi yedek oturtabilirsiniz ki? Tevez'i bırakın Dzeko da çıkarken tepkisini gösterdi.

Çift forvet oynamak "zorunda" bırakıyor bu kadro seni..Şu maçı bu yüzden kaybetti desek yeridir.

Mancini, bir daha benim takımımda Tevez forma giyemez dedi ama sonrasında bu kararı tek başına alamayacağını da belirtti. İşin Türkçesi şudur ki Tevez'i kadro dışı bırakmaya tek başına gücü yetmez, o oyuncu da kadro dışı kolay kolay kalmaz. Hali hazırda gitmek isteyen arıza futbolcuya da gün doğdu.

"Kendimi iyi hissetmediğim için oynamak istemedim. Geçen sene gol kralı olmama rağmen antrenörümün güvenini kazanamadım ve sadece bu maç için değil tüm sezon için geçerli" demiş Tevez.

Dzeko'nun çıkarken ki tepkisine ise Mancini;

" Böyle bir davranışa son kez tolerans gösteriyorum. Kötü oynadı ve aslında memnun olmayan ben olmam gerekir o değil.."

İşi zor.. gerçekten zor ama böyle olacağı belli değil midir? Dzeko postunun yorumuna şunu yazmıştık

"On numara golcü yahu. Yalnız ileride onu sorunlar bekler, bu kadro elbet onu da yedek bırakır ve Dzeko bunu nasıl halleder orası merak konusu işte. Değişik bir adam:) "

Kadro istikrarı kadar "dengeli" bir kadro kurmak da önemlidir.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Fubolcu modern köledir!!!. Köleliğe bak.
Agaya resti çekiyor

Batistuta35 dedi ki...

Tevez man city projesinin en önemli parçasıdır. Hatta bu işe onunl abaşladılar, karşılığını da fazlasıyla aldıalr geçen sene yaptıklarıyla.Bu sene ayıp ettiler ona . önce kaptanlığı alındı sonra balaotelli uyuzunun bile arkasına düşürüldü adam da tepkiyi koydu.Halbuki tvez bu takımın lideri olmalıydı.bu karakter var onda

Barış dedi ki...

Zamanında Manchester City için "bu takımda oyundan çıkarken teknik direktöre çemkirmek bir kulüp geleneği haline geldi." demiştim. Durum daha da vahim bir hal alıyor anlaşılan. Football Manager oyunlarında bile bu tür kadroları idare etmekte zorlanıyoruz. Mancini'ye peygamber sabrı lazım.

Başar Bölükbaş dedi ki...

...almasalardi o kadar adami guzel kardesim...