6 Aralık 2011

Hanke & Jenny



Öncelikle sevgili TRT Spikerleri. O kadar yanlışsınız ki.. "Mayk" diye okunanı inatla "mike" diyorsunuz. Yanına "e" geldiğinde "i" olanları da "ay" diye okuyorsunuz "Tim Wayze" gibi.. Her türlü yanlışa giriyorsunuz ki "laytner"'e "letner" filan geçiyorum.. Lütfen.. "Mayk Hanke".. Mike değil.

"Mayk" Hanke'nin bir oğlu bir de kızı var. Çok zor dönemleri geride bıraktı. Schalke'deki çıkışı etkilemişti beni. Hatta çok iyi hatırlıyorum Hanke'yi gönderip yerine Kuranyi'yi alan zihniyeti bir hayli eleştirmiştim ve fakat sonrasında önce Wolfsburg sonra Hannover'de geçirdiği dönem çok da parlak değildi. Milli takımı da unuttu bu arada.. Bilmem kaç dakikadır gol atamıyor cümlelerinin öznesi oldu ve fakat Lucien Favre ile yeniden döndü yaşama..

İşi de zor onun çünkü çime alerjisi var. Wolfsburg dönemi çok fazla şikayet ediyordu. Ne yaparsa yapsın maç sonrası vücudu alerjiden başkalaşıyordu ve şimdi ne yaptı bilmiyorum ama yoluna soktu bir şeyleri.. Jenny'si ve iki çocuğu ile beraber Gladbach'da tekrardan gollere başladı. Atmasa dahi takımın en önemli oyuncusu konumunda..

4 yorum:

M.Cagdas dedi ki...

Ben resimdekine bakmaktan yaziyi okuyamadim. Mayk mi dedin?

Erdal Güngör dedi ki...

Öztürk Pekin vardı Buchwald diyeceğine Buşvald derdi :)))

Adsız dedi ki...

m'gladbach'la ilgili daha çok post atıyorsunuz bu aralar. çok seviniyorum. çünkü fm'ye son 3 senedir işsiz ve past experience: 0 başlayıp, bana teklif getiren ilk takıma giderim ki genelde ikinci lig takımları teklif getirir. bu seneyse m'gladbach yaptı teklifi. hemen atladım ve çok sevdim. reus, hanke, bobadilla, hepsi pırlanta gibi çocuklar! :) onları burada görmek de güzel...

Borges dedi ki...

Şöyle bir baktım da on yıl olmuş cm oynamayı bırakalı. Ben de o zamanlar Roma'yı severdim, sistemime cuk diye otururdu Cadela'lar Batistuta'lar Montelalar,cafular.. hey gidi günler hey.