6 Aralık 2011

Yüzde 3 şansımız var!



Klopp yüzde üç şansımız var ve bunu değerlendirmek istiyoruz dedi. Bugün en az dört farkla kazanıp Arsenal'ın galibiyetini bekleyecekler.Ancak o zaman gruplardan çıkma şansını elde edebilir. Çok zor..

İki forvet ile çıkacak her ne kadar Lewandowski forvet arkasına yerleşecek olsa da.. Önemli olan oyuncuların pek çoğu atak oynayacaktır olağanın biraz dışına çıkıp. Misal baskı kurulursa hemKehl hem de İlkay ileride ofansif orta sahaya dönüşecek, Lewandowski forveti ikileyecek..

Dört değil on dört gol atacak pozisyonu yakalaybilirler ama dört farka ulaşabilirler mi? Bence ihtimal var ve fakat çok kolay değil. Yüzde üç değil de maksimum beştir şansı. Yazık olur şu takım Avrupa Kupalarının dışında kalırsa..

3 yorum:

delorean dedi ki...

Yazık oldu bile abi.Tabi ki 4 fark atamayacak.Olympiakos da Arsenal'e yenilmeyecek zaten bana göre.Dortmund ilk Marsilya maçı kaybetti şansını.Marsilya nerdeyse pozisyonu olmadan bir Subotic,bir Hummels bir de hakem hatasından 3-0 kazandı o maçı.En azından bir galibiyetle veda etmesini bekliyoruz artık Dortmund'un.

aks111 dedi ki...

Dortmund un deplasman performansı olayı bitirdi maalesef.

delorean dedi ki...

Dortmund ne yaptı böyle izleyemedim? Nasıl beceriyor bu takım her avrupa maçında saçmalamayı?