3 Ocak 2012

Tolga Ciğerci Mönchengladbach'ta!



Lucien Favre onu uzun zamandır istiyordu. İçeride neler döndü bilmiyorum ama bir gıcıklaşma yaşanıldığı kesin. Magath onu ne Gladbach'a verdi ne de A takıma alıp oynattı. Dün gece açıklanılan bilgiye göre Tolga Ciğerci sonunda Mönchengladbach'a transfer oldu. Şimdilik kiralık olarak anlaşma yapıldığı dile getiriliyor ve her ne kadar içerisindeki detaylar belirtilmese de satış opsiyonu da bulunduğu düşünülüyor.

Özellikle geçen sezonun başında Steve McClaren'in A Takıma çıkarıp ilk onbirde şans verdiği oyuncu başarılı bir performans da ortaya koyduğu sırada sakatlığı sonrası hoca değişimi ile gündemden düşmüştü.

Tolga'nın farkı fiziği ve orta sahadaki oyun anlayışı nedeniyle diğer gurbetçilerden ayrılmasıdır. Taner Yalçın,Emre Can ve Tolga'dan birisinin dahi zirveye yürümesi Türkiye Milli takımının da çehresini değiştirecektir elbette bu oyuncular bizi seçerse..

Gladbach'ta bu bölgede Neustaedter ile Nordtveit oturmuş durumda. Lakin Favre ısrar ediyorsa Tolga için bir plan yapılmıştır. Bekleyip göreceğiz..

1 yorum:

g7mor dedi ki...

zaten bi' bu takımda türk asıllı oyuncu yoktu uzun zamandır:)