13 Temmuz 2012

İbra PSG'de!



Çok büyük oyuncudur İbra.. Şimdiden gidip seneye PSG'nin şampiyonluğuna para filan yatırayım zira gerçekleşme ihtimali siz de biliyorsunuz ki bir hayli fazla. Kariyerinde 9 şampiyonluğu bulunuyor ve onuncusu için harekete geçti.

Anelka vardi Vieri vardı hatırladığım.. O kulupten bu kulube gider ama kendisine ödenileni her daim fazlasıyla kulubüne kazandırırdı. İbra'dan zarar eden tek kulüp sanırım Barça oldu.

İyi futbolcu çok ama büyük futbolcu azdır, İbra sorunlu karakterine rağmen büyük futbolcudur. Sadece onun herhangi bir ligde oynaması o ligin değerini bir basamak yukarı çıkartır zira onun olduğu takımı mutlaka izlemek istersiniz ki PSG rüya takımını kurdu..

Takipteyiz..

3 yorum:

Devil dedi ki...

Koleksiyonunda Ligue 1 kupası yoktu onu da ekler artık. Kaldı geriye Premier lig :-)

flyingdupe dedi ki...

amerikalıların winner dediği adamlar vardır ya, İbra o işte, basketbolda Magic, Bird, Jordan winner idi işte, İbra'da futbolda öyle benim için. ne messi ne ronaldo, bu adamı izlerken, taki ederken aldığım keyfi hiç birisi vermiyor bana.

aks111 dedi ki...

PSG geçen sezon arap sermayesine geçince city gibi dağıtırlar demiştim.ama öyle olmadı.fransa gol kralı gameiro,yine orada parlayan matuidi falan alındı.ara transferdede motta,alex,maxwell gibi çok ta para verilmeyen adamlar alındı.bi tek pastore orada sırıtıyordu.Ama öyle şampiyonluk gelmeyince hemen city taktiğine dönüp lavezzi,ibrahimovic,thiago silva ya 91m euro harcadılar.Tek başına bonservis belli mi ibrahimovic in?.65m 2 oyuncu birlikte deniyor.hadi silva ya 45 desek bile 81 doğumlu ibrahimovic 20m euro ediyor.helal olsun.2 sene burda oynasa 10m euroya premier lige geçse şaşırmam :)).