3 Ağustos 2012

Taktik-Kapak



İleride her şey muhtemelen çok başka olur ama buraya not edelim: yaşamımın bu dönemi(son 3 ay) pek çok açıdan en keyif aldığım zaman dilimlerinden bir kesit olarak hafızaya kaydedilmeli. Nasıl ki blog yazma döneminde 2008'in çok başka bir yeri varsa bu zamanlar da aynı şekilde..

27 Ağustos Cuma günü sabah Cunda'ya gittik yanımdaki güzel insanla beraber. Konser sabahı.. Milliyet'i aldık ve gördüğümüz bu kapak sonrası hafif bir şok..

Kuponlar tutturduk, ligin tamamını doğru bildik (Ukrayna) ya da muazzam oranlar yakaladık ama bu sanırım biraz başka oldu.

3.10 oranı manşetten vermek ya da o sayfanın 8 maçının 8'inin de doğru olması da değil. Sanırım bir maçın ufak bir ayrıntısı hariç hemen hepsinin her kelimesinin doğru olması. Verdiğimiz emeğin de bir karşılığı. Zira buradaki dört satır için 9 dakikalık kale arkası tribünleri olmayan maç özetlerini izledik.. yeri geldi üç satır için üç saat kastık.. Bu toplamda sevdiğin bir işi yapıyor oluşunun güzel bir ayrıntısı.

Her Salı-Cuma Milliyet bu eki size ücretsiz veriyor. İncelenilen maçların adedi ve içeriği açısından oldukça değerlidir. Üç gün boyunca elinizde tutup iddaaa'ya keyif katmasının yanı sıra futbola dair pek çok ayrıntı da burada sunuluyor. Bir bakın derim...

Bu da şöyle dursun burada..

2 yorum:

raul #7 dedi ki...

bir taktik kapağını da ben saklıyorum sadece rıdvan dilmen ve benim iddaa tahmin kuponlarımızın yer aldığı

Övünç Şentürk dedi ki...

Zamanında aynı sistemle saatlerce maç izleyip analiz yapıp , yetmeyip bütün yabancı tipsterleri okuyup Tahminkolik'te İngiltere , Amerika ve Şampiyonlar Ligi yazarlığı yaptım.

http://www.tahminkolik.com/Iddaa/18877/Real-Madrid-Ajax

Çoğunlukla bu tarz maçlar tutturmama rağmen sonuç facebook'ta benim ad ve soyad kombinasyonuma sahip 2. bir insan olmadığı için deli gibi yağan küfürler oldu :)