24 Kasım 2012

Burcu Esmersoy


Yenilsen de Yensen de programında bizi dinleyen oldukça güzel bir kadını fark ettim ama konuşmaya devam ettim.  Programa ara verdildiğinde bir daha baktım: Burcu Esmersoy..  Yok lan dedim hayal görüyorsun filan.. bir daha baktım: Burcu Esmersoy.. Geçenlerde böyle Natalie Portman'ı görmüştüm izlediğim bir film sonrasında.. Yok lan dedim ama bir daha baktım: borges bloggg diye buraya doğru geliyordu..

 ben gitmedim..

Koştum!!

Fotoğraf filan.. 

Yakından daha etkileyici. Enerjik.. Ruhu çok genç. İnanılmaz "fit". Bilmem söylemeye gerek var mı ama yakından daha da "güzel". Sempatik.. Havası doğal olarak var ama hiç de öyle burnu havada şu bu değil. Pek çokları tvden sempatik görünür ama yanına yaklaşılmaz. Hiç beklemediğim kadar sempatikti.

Etkilendim. Bundan sonra listeye Burcu Esmersoy'u da ekledim. Sarah, Maria, Sara ve Burcu diye gidebilir fotoğraflar..  Zira yakından da teyit ettim kendisi sempatik olduğu kadar "estetik". 

17 yorum:

alihoca dedi ki...

Bu pozu da çok güzel.

Ama güldüğü fotolar çook daha güzel.

Hele gözlerinin de güldüğü fotolar var ki sorma gitsin.

Sanki omuz kol çok mu yaklaşmış ne....



Borges dedi ki...

Hocam katılıyorum sana. Kesinlikle güldüğü zaman başka;) Çevresine de yayıyor o enerjiyi. Bir dahaki sefere güldüğü zaman.. Şimdi benimle var güldüğü bir pozu ama.. onu da sonrakoyarız;)

MaX CadY dedi ki...

Abi listeye Kübra Hera Aslanı da alabilir miyiz? :)

Borges dedi ki...

Yok yahu, bu güzel insanların yanına.. cık cık cık;) Beğenmem pek ben.p

MajesticOzgr dedi ki...

Burcu Esmersoy'a abla deme gafletinde bulundum aynı reklam arasında :) Ve samimi şekilde, eğlenceli bir atışma oldu. Seninle de tanıştığıma memnun oldum Orhan abi, saygılarımla...

Borges dedi ki...

Aha o sen miydin? Abi şu fotoda nerede yer alıyorsun? Herkesle konuştum ama.. Mümkünse oradakiler gelse hatırlatsa kendini diyeceğim. Burayı okuyan çıkışta konuştuğum iki arkadaşımı da bulamıyorum;)

MajesticOzgr dedi ki...

Buradan bakışta sol üstten ikinciyim abi, GS'li arkadaşın yanındaki :) Ben çıkışta senle 1-2 kelam etmiştim de Almanya ligiyle ilgili :) Hatırlarmısın bilmem

Borges dedi ki...

Tamamdır şimdi;) Herkesi biliyorum ama sadece isimler.. yoksa edilen muhabbetler, simalar ve içerikler aklımda;)

Eyw kardeşim. Görüşmek üzere;)

MajesticOzgr dedi ki...

Eyvallah abi, twitter da sonlardayımdır zaten takipçilerinden. Özgür Ekici olan :) Görüşmek üzere abi...

Devil dedi ki...

Irina ile Lena öksüz mü kalacak şimdi abi ? :(

Seyit dedi ki...

bence ntvspor-da daha efektiv, daha bir guzel dururdu.. şimdi yanilmiyorsam star-da bir magazin/söhbet programI yapiyor yakiştiramiyorum pek fazla....

Borges dedi ki...

Seyit: Ben de aynı şekilde düşünüyordum ama diğer açıdan bugünkü konumuna NTV Spor'da ulaşamazdı gibi. Sadece spor haberleri sunarak öyle bir enerjiyi sınırlandırmak da çok doğru olmaz gibi başka açıdan.

Seyit dedi ki...

hmm.. bundan sonra söylenecekler magazin ve dedikodu kIsmIna girdigi için ben bir yorum yapmaktan kaçInarak... güzel ve zeki hanimefendi oldugunu soylüyorum мe susuyorum....

M.Cagdas dedi ki...

Cok guzel kadin, hep begenmisimdir. Begenmeyende de art niyet ararim :(
Peki simdi bu blogu okuyor muymus yani? Orasini tam anlamadim. Burcu Esmersoy da bizi gorebilecek mi?:(

Borges dedi ki...

Eski dönemde okuyordu. Hatta bir yazıyı da kanaldan okumuştu da son dönemde farklı mecralarda by gösteriyor. artık okumuyordur diye düşünüyorum.)

maria lopez garcia dedi ki...

Borges diye koşaraktan geldi yahu okuyordur : ) Aşağıdaki yazı için de ben 5 numara olarak antreman yöntemlerini madde olarak eklemeyi tavsiye ediyorum nacizane. Neyse konuşmuştuk fotoğrafta yokum su almaya gitmiştim lakin Müge ben : )Tekrar gelen yazılara da çok sevindik efem belirtmeden geçemeyeceğim.

Borges dedi ki...

Aha Müge.;) programlardaki kayıplardan bir tanesi daha bulundu;)

Ben de sevindim seni gördüğüme;)