23 Kasım 2012

La Llorona



Şöyle başlayayım; Milliyet Taktik'i son kez çıkardık.. Bir ay sürecek diyerek Nisan 15'te başladığımız ek bu hafta son kez çıktı. Artık farklı bir boyutta ve gazetenin içerisinde  olacak. 60'a yakın sayı ve keyifli bir zamandı. Uğur Meleke gibi bir isimle beraber çalışmak, Murat Fevzi Tanırlı ile olan muhabbetler kesinlikle özlenecektir. Bunun dışında BirGün devam ediyor ve yeni projeler de söz konusu.

Eğer bu sektörde yaşamımı devam ettirirsem Milliyet Taktik ve Uğur Meleke'nin yeri bende çok başka olacak. Bunları da ilerleyen zamanda ayrıntılı bir şekilde anlatırım.

İddaa'da yazmak ve hatta iş olarak çalışmak keyifli. Bazıları küçümsüyor, ben de onları küçümsüyorum. Leverkusen üçlü orta saha ile çıkıyor ve gerideki dörtlüyle birleşip yedili savnma seti yaparken aynı zamanda iki hızlı ve golcü kenar oyuncusuyla kontraları da tehlikeli, Bayern Münih'i yener demenin futbolla olan uzlaşmazlığı nerede? Bir takımın neden yenilip yenilemeyeceğinin konuşulması değil midir yahu futbol? Takılıp kalmayın kalıplaşmış içi boş söylemlere..

Başka açıdan biraz zamana ihtiyacım vardı benim. Kendime zaman ayıramadığım zaman sinirleniyorum, kötü bir adam oluyorum. Geçtiğimiz aylar içerisinde özellikle Pazartesi ve Perşembeleri var olan 24 saatin 18'ini çalışarak geçirdim. O gazeteden o gazeteye koşuyordum ve eve geldiğimde de Misli.Com yorumları, Skorer Avrupa panoramaları derken..  Tek boş gün Cuma öğleden Cumartesi akşamına kadar olan kısımda ise zaten maçları izliyoruz..

Kitapları okumaya başladım ama daha fazla zaman, daha fazla okumak ve daha fazla yazmak..

Yarın Bağış Erten ile Banu Yelkovan'ın programına konuk oluyoruz. 11:40'da.. Yensen de Yenilsen de'de Avrupa Kupaları'nı konuşacağız. Sizi de beklerim.. Dönüşte hafta başından itibaren daha fazla burada olmak dileğiyle..


2 yorum:

Furkan dedi ki...

abi senin yüzünden wolfsburg - leverkusen macından yatmıştım hiç konuşma :)
şaka tabii

Adsız dedi ki...

İddaa yazılarını zevkle okuyoruz Borges. İşin içinde çalışma, düşünce altında bir emek bir neden olduğu o kadar belli ki. İşkembeden sallayan onlarca adam olduğu düşünülünce bu işte gerçekten iyi yerlere gelmemen için bir sebep yok. Yurtdışında insanlar bu işten subscription based para kazanıyorlar ve ne kadar iyi oldukları tartışılır. Sen neden yapamayasın. Kişisel olarakta seçtiğin maçlara oynadığını tahmin ediyorum. Aslında iddaa yerine yurtdışı bazlı bir siteden (Betfair vs gibi belki yapıyorsundur zaten) bu hobini devam ettirsen ciddi meblalar da kazanman mümkün.

Ama sen sen ol bizi iddaa yorumlarından eksik bırakma. Taktiği bilmiyordum ben ama misliden hep takip ederim.