17 Aralık 2012

Fuat Çapa'ya sorular..


Perşembe günü Fuat Çapa ile görüşeceğiz. 

Sizin de sorularınız varsa çekinmeyin..


23 yorum:

futbolkolik1 dedi ki...

Geçtiğimiz yıllara baktığımızda Gençlerbirliği'nin ligi hep orta sıralarda bitirmiş olduğunu görürüz.Bu senede benzer bir durum söz konusu.Gençlerbirliği'nin temel hedefleri nelerdir?

Noah dedi ki...

Eskiden Afrikadan oyuncu transferi yapan GB, son yıllarda yabancı oyuncu tercihini slavlardan yana kullanmasındaki sebep nedir? Oyuncu transferlerini Yönetim mi belirlemekte yoksa siz mi beliyorsunuz?

Junior dedi ki...

elazığ mağlubiyetinden sonra niye birden böyle olduk hocam, galatasaray'a kök söktüren, avrupa takımı gibi oynayan takım neden birden böyle çöktü? bir de yönetimden olsun, görüşebildiği taraftar çevrelerinden olsun, hak ettiğiniz desteği, istikrar isteğini görüyor musunuz?

FC Start dedi ki...

lekic'in bu takım için yeterli bir forvet olduğuna inanıyor mu?devre arası forvet hattına bir takviye düşünülüyor mu?

FC Start dedi ki...

devre arası transfer hedefleri var mı?

brkcn1027 dedi ki...

Takımın hücumda Hurşut'a bu kadar bağlı olmasının sebepleri nelerdir
Uzun vadede takımın hedefleri belirli ise bunlar nelerdir?
19 Mayıs Stadı hakkındaki düşünceleri nelerdir?

Unknown dedi ki...

Gençlerbirliği, geçen sezonu hiç beklenilmedik şekilde süper geçirdi.Bunun üstüne bu sezon özellikle yazılı basında (önemli kısmı dergilerde) ön plana çıkan gençlerbirliği profili gördük.Hocamızdan tutun yardımcılarına kadar her çalışana kariyerli göz önüne alınarak methiyeler düzüldü.Yazılı basında bu kadar göz önünde bulunmak,övgülerle bahsedilmek takıma olumsuz etki yapmış olabilir mi ? Takımın son zamanlardaki hem skor hemde oyun anlamında ki düşüşünü buna bağlayabilirmiyiz?

Unknown dedi ki...

Kaleci sorununu ne yapmayı düşünüyor ?
Kendi sahamızdaki maçlardaki hakemler hakkında ne düşünüyor?

pelezinho dedi ki...

Fuat Çapa'nın bugün Gençlerbirliği ve taraftarıyla oluşturduğu gıpta edilesi bir ilişki var.İki tarafında birbirini çok iyi tamamladığı bir kültür.Fuat Çapa şu konuda açık yüreklilikle bugün Gençlerbirliği ile yakaladığı uyumun ve çalışma ortamının bir benzerini 4 büyük kulüpten hangisi ile yakalayabileceğini düşünüyor?Taraftar,kulüp yapısı,kulüp iç dinamikleri açısından değerlendirise olayı.

ilker dedi ki...

Orta sahada iki ön libero (Cem Can, Özgür, Petroviç'ten ikisi) ve bir forvet (Azo) arkası oynatmakta karar kıldı bu sene. Sezon başında hayal ettiği 4-4-2 sisteminden vazgeçip buna mecbur oldu sanki? Sezon başındaki planları neden tutmadı? Neden 4-2-3-1'e dönemk zorunda kaldı?

Abracadabra dedi ki...

Borges Ankara'ya geleceksen bir çay içelim vs. seninle biraz sohbet etmek çok güzel olurdu

Ozan Kartal Kaya dedi ki...

Gençlerbirliği bence ligde yabancılarından az katkı alan takımlardan biri. Özellikle hücum bölgesindeki yabancılar sıfıra yakın katkıyla oynuyor. Bu konuya bir müdahelesi olacak mı?

ilker dedi ki...

Gençlerbirliği'nin top rakipteyken takım savunmasının agresifliğinin az olduğunu düşünüyorum. Kendisi ne düşünüyor acaba?

Unknown dedi ki...

Banka Müdürlüğünden Teknik Direktörlüğe geçişi nasıl oldu ? Antrenör veya analizci kadrosunda futbolculuk geçmişi olmayanlara yer veriyormu?

Unknown dedi ki...

Banka müdürlüğünden teknik direktörlüğe geçişi nasıl oldu ? Antrenör veya Analizci kadrosunda futbolculuk geçmişi olmayanlara yer veriyormu?

Borges dedi ki...

Abracadabra: İmkanım olursa görüşmek isterim elbette. Perşembe Ankara'dayız;)

Unknown dedi ki...

Futbolda geleceğin formasyonunu 4-6-0 olarak görenlerdenmi yoksa 4-2-3-1 de takılı kalacağınımı düşünüyor?

Adsız dedi ki...

Stadda ki ses sistemi sorununu çözmeyi düşünüyorlar mı ? ( Ses sistemi o kadar kötü ki, Gb için özel olarak yapılan şarkı güme gidiyor.) Hurşut'un olası bi transferi sonrası için bi b planı var mı ? Bonservisi elinde olan futbolcular hakkında ne düşünüyor ? ( Tuncay ve Drenthe aklından geçti mi mesela ? )Belçika dan takip ettiği futbolcular var mı ? Bir de Gb taraftarı olarak iletmeni rica ettiğim bir şey var abi, top toplayıcı çocuklar ile ilgili bir sıkıntı var. İç saha maçlarını stadtan takip ediyorum, takımın hızlı atağa çıkmasını, rahatlıkları ve tabiri caizse gevşeklikleri ile engelliyorlar. Bizim topcuların bu duruma kızdığına çok şahit oldum maç içinde. Saygılar, sevgiler.

neverlong dedi ki...

Emre Ayan'ın sorusuna paralel sorularım olacak.

Futbol geçmişi olmayan bir teknik direktör olarak gerek başlangıçta, gerekse ilerleyen aşamalarda ne gibi ekstra zorluklarla karşılaştı? Bu durum oyuncu ilişkileri ve yönetiminde bir handikap veya avantaj yaratıyor mu?

Teknik direktörlüğün yöneticilik kısmına, futbol dışı iş yaşamının olumlu veya olumsuz bir katkısı olduğunu düşünüyor mu?

Unknown dedi ki...

Gecen yil konuk oldugu "yenilsen de yensen de" programinda transfer edecegi yabanci futbolcularin kontratlarina turkce ogrenme maddesi koyacagini ve bu futbolcularin yanlis hatirlamiyorsam 6 ayda turkce konusacaklarini anlatmisti. Bunu hedefini ne kadar gerceklestirdi?

Ikinci sorum ise, bu sezon basinda Besiktas'tan teklif aldi mi?

Uğur Yılmaz dedi ki...

Gençlerbirliği'nde altyapıda kendisinin geniş futbol penceresiyle bir Buca gibi Gençlerbirliği ikonu oluşturarak mı, yoksa ligde birtakım başarılar kazanıp sonuç odaklı başarılarla mı başarılı olmak ister ?

Unknown dedi ki...

Fuat hoca bildiğim kadarıyla Türkiyedeki antrenörler arasında Pro lisans sahibi ilk teknik direktördü.Bu süreçte neler yaşadı ve antrenörlük hayatına bu süreç neler kattı?Bir de hiddink milli takıma geldiğinde kendisine yardımcı antrenörlük teklif edildi mi?Edildiyse neden kabul etmedi?

Celal Abbas dedi ki...

DoubleBag denen Bir kavram vardır işyaşamında. Karakterde tıpkı yetenek gibi sonradan kazanılamaz. Türkiyede iş Yaşamında ,Sporda ve Diğer Sektörlerde Karakter Unsurunun hiç önemsenmediğini düşünüyorum. Karakterin 1.sırada gelmesi gerektiğine inananlardan biriyim. Bir teknik direktör olarak İlk sıraya hangisini koyar. Yeteneğimi ,karakterimi.