11 Aralık 2012

Hamza Hamzaoğlu!



Yarın öğlene kadar hocaya olan sorularınız varsa alabilir ve kendisine iletebilirim..

Nicki olmayanlar her zaman olduğu gibi mail de atabilirler.. Röportajın blogda olan kısmında sorularınızı yayınlayacağız..

Edit: Sorularınız soruldu, cevaplar alındı. Bu harika adam ile röportaj Cumartesi gecesi burada olur.

15 yorum:

Cadikos dedi ki...

Sorabilir misin acaba, kendisinin Batı Trakya ile bir alakası var mıdır? Şimdiden teşekkürler. :)

nusr@emre dedi ki...

İstanbulspora transfer sürecini sorabilir misiniz? Zira o dönemlerde, basından hatırladığım kadarıyla Fener'e transferi de söz konusuydu. Bu sebeplerden dolayı ağzımızda buruk bir tat olarak kaldı.

nusr@emre dedi ki...

İstanbulspora transfer sürecini sorabilir misiniz? Zira o dönemlerde, basından hatırladığım kadarıyla Fener'e transferi de söz konusuydu. Bu sebeplerden dolayı ağzımızda buruk bir tat olarak kaldı.

Borges dedi ki...

O dönemi hatırlatman iyi oldu.)

prethorian dedi ki...

yurt dışında çalışmayı düşünüyor mu?
malum türk teknik direktörler zincirlerini kıramıyor kolay kolay, ayrıca transfer sürecini sorabilirmisin bir sisteme bağlı olarak mı transfer yapılıyor yoksa esnaf mantığıyla öneriler menejerler aracılığıylamı?

gerisi önemli değil... dedi ki...

hatırladığım kadarı ile galatasaray'dan sezonu kaptan olarak kapattıktan sonra ayrılmıştı. meseleyi para olarak hatırlıyorum. galatasaray'dan gerçekten neden ayrıldı/ayrılmak zorunda kaldı? çünkü o ara milli takıma kadar da çıkmıştı..

Burak Eren dedi ki...

Belki imkanlardan kaynaklı ama bir alt ligden Süper Lig'e gelen takımların uyguladığı ezberi bozan takım oldular. Kadro iskeletini koruyup, yeni transferleri de belli dengeleri göz önünde bulundurup gerçekleştirdiler. Bu yüzden de mücadeleleri damima alkışlanacak. Benim sorum şu, Akhisar Belediyesi'nin çok güçlü bir maddi yapısı olsa, kadro çekirdeğini yüzde kaç oranında değiştirirdi yoksa bu iskeleti korumaya devam edip, üzerine mi daha iyi isimler alırlardı?

Unknown dedi ki...

Teknik Direktörü başarılı kılan unsur Taktisyenlikmi yoksa motivasyon gücümü?

floridian dedi ki...

akhisar'i ligde tutmak icin devre arasi plani nedir? iyi bir scout ekibi var mi yoksa 2-3 yeni yabanci-yerli traansfer uzerinden kumar mi oynayacaklar herkes gibi?

bir de ligin freiburg'u akhisar olur mu?

B dedi ki...

Anıl Taşdemir neden kadro dışı bırakıldı? Takımın en parlak isimlerinden biriydi. Bir de Akhisar kendi stadyumuna dönecek mi? İçeride galibiyetleri yok ve bu onları etkiliyordur sanırım (bu son cümle bir soruya dönüşebilir isterseniz).

WiLdHoney dedi ki...

Benim kendisine sorum; Akhisar ve özelinde o bölgenin, Çanakkale, Aydın arasındaki alan, (İzmir, Uşak, Manisa hepsi buna dahil olabilir aslında) halkın futbol'a bakışını nasıl görüyor ve o yöredeki tek zirve lig takımını çalıştırmasının bir avantajı yada dezavantajı varmı? Seyirci desteği yada seyircisizlik gibi. Birde ege bölgesinin takımsızlığını neye bağlıyor?

ugursama dedi ki...

Ben üniversite ögrencisiyim Akhisar'a geldiğim zamanlar gecen sene macları kacırmıyordum.Ancak bu sene Manisa'da oynama zorunlulugu yüzünden gitmekte sıkıntı cekiyorum.2 senedir bir stad projesi dolasıyor yapılacak yeri dahi belli ve butun izinler cıkmıs durumda basından anladıgım kadarıyla ancak daha bir temel dahi atılmadı.İlk önce stad olayı hakkındaki düsüncelerini öğrenmek istiyorum.Ve 2 senedir altyapıdan 1 tane futbolcu dahi takıma monte edememesinin nedenini cok merak ediyorum.Gecen sene bazı hazırlık maclarında altyapıdan yetişmiş oyuncuları kullanmıs ancak cok yetersiz olduklarını düşünmüstüm.Konu hakkında dusunceleri nedir acaba?

ugursama dedi ki...

Devre arasında kadroda revizyona gidecek mi?Takımdan gidecek oyuncular olacakmı?(Anıl ve Kürşat dısında)

selaminko dedi ki...

akhisar takımı yaşını başını almış futbolcular yerine bir nevi oyuncu yetiştirme fabrikasına dönüşemez mi? bunun için çalışmaları var mı? imkanları var mı?

Başar Bölükbaş dedi ki...

Galatasaray icin calismayi hic dusundu mu? Ya da teklif gelmis mi gecmiste?

- Scouting
- Antrenorluk
- Alt yapi gorevleri vs...