13 Ocak 2013

Bülent Korkmaz'a Sorusu oLan?


Pazartesi günü bu sorularınızı kendisine iletebilirim..

Edit: Kewell'ı stoper oynatması, Lincoln ve Gençlerbirliğinde gol sevinci gibi sorular sorulacaktır. Gelen yorumları siliyorum zira aynı soru çok kişi tarafından sorulmuş. Farklı içeriği olanı alalım buraya.

39 yorum:

sago dedi ki...

2005-2006 sezonunda mesut bakkal ın çalıştırdığı gençlerbirliğinde yardımcı teknik direktörken gençlerbirliğin attığı gol sonrası o hareketi kime yaptı ?

Ramazzann dedi ki...

Neden takımlarını futbol oynamaktan ziyade oynatmamak üstüne çalıştırıyor ? Türkiye' de pozitif futbol oynanması çok mu zor ?

Adsız dedi ki...

Kayseri Erciyessporda hocalık yaptığı dönemde elinde iyi bir kadro ve ligde kalma mücadelesi veren bir takım vardı.
Bu durumda olan takımlar daha önemli olan lig maçlarına öncelik vermek için Türkiye kupasından bilinçli olarak elenirler.Bülent Korkmaz ısrarla hem Türkiye kupasında hemde lig ilerleme yolunu seçti. Sonuç olarak kupada finale yükseldi karşılığında da ligden düştü.O Erciyesspor hala toparlayabilmiş değil.Şansızlık ve becerisizliğin bir arada olduğu Rizespor maçı var ama sezon sadece Rizespor maçıyla açıklanamaz.
Neden diğerini seçmedi.

simon dedi ki...

Bir galatasaraylı olarak en çok üzüldüğüm maç en büyükrakibimin sahasında uefa kupası kaldırma hayalimi sona erdiren maçtı. 3 gün kendime gelememiştim. Bu hayalin gerçekleşmemesinin en büyük sorumlusu olarak kendini nasıl hissetti. Bu hayal gerçekleşmi olsa ve kupayı almış olsaydık kendisi nerede olurdu hiç düşündümü?

MUSTAFA UĞUR KARAYILMAZ dedi ki...

Diyarbakırspor'a ortasahadan attığı golü bilinçli mi attı yoksa şans eseri mi oldu? (Ya da amacı kaleye vurmak mıydı, cezasahasına doldurmak mıydı?)

erdinç dedi ki...

Fatih Terim'in teknik direktörü olduğu yıllarda bir sezonun ilk yarı maçlarında forma giymemişti(yanlış hatırlamıyorsam) Acaba takımdan ayrılmayı düşündümü? Düşündüyse bir takım belirlemişmiydi kafasında?

sivyus dedi ki...

Hakan Şükür-Ersun Yanal olayı hakkında ne düşünüyor. Milli Takımda Ersun Yanal'a haksızlık yapıldığını düşünüyor mu?

Unknown dedi ki...

Su an Galatasaray'da cok guzel bir olusum var. Genc yetenekler, ozellikle Semih Kaya buyuk kaptan Bulent Korkmaz'dan cok sey ogrenebilirler. Galatasaray'in su an ki ekibinde bulunmayi dusunur mu?

demetevler dedi ki...

iki tane soru onermek istiyorum ben, bi futbolculuguyla ilgili, bi tane de teknik direktorlugu

futbolculuk kariyerinde kendisine gereken degerin cok gec verildigini dusunuyor mu, popularitesini 30 yas sonrasında kazanmak ne hissettirdi?

teknik direktor olarak hayattan beklentisi ne yonde, turkiyede buyuk takım calıstırmak mı hedefi, orta sıra takımıyla uzun sureli kariyer yapmak mı ya da yurtdısı?




Fırat Naiboğlu dedi ki...

Benim yorumum biraz farklı olacak. İBB şu anda td yeni başlayacak ünlü futbolcular ve bazı td için en zirve noktadır en büyük sebebi istanbul takımı ve taraftarı yok. Kendisini İBB kalıcı hissediyor mu acaba. Çünkü İBB birazda siyasete karışmış bir takım ve siyaset üzerinden oturduğu koltuğa çok talip çıkabilir. Örneğin Okan Buruk Abdullah Avcı Hamza Hamzaoğlu vb.

Unknown dedi ki...

galatasaray dateknik direktör iken kewellin stoper oynadığı maçta neden semih kaya ya şans vermedi?

Unknown dedi ki...

kewell in stoper oynadığı maçta neden semih kaya ya şans vermedi?

shadowturk dedi ki...

fener maçlarına takımını nasıl hazırlıyor.fener maçları diğerlerinden farklımı yoksa sıradanmı?

neverlong dedi ki...

Net bir soru olmamakla beraber, 99-00 senesini kastederek, UEFA şampiyonluğuna giden yolu merak ediyorum. Bülent Korkmaz o takımın lideriydi diyebiliriz sanıyorum. Son dakikada gelen Milan maçı olsun, şiddet olaylarıyla gölgelenmiş Leeds maçı olsun oldukça ilginç maçlar oynandı ve nihayetinde belki kendilerinin de ummadığı bir noktaya geldiler. O yolculukta takımın psikolojisi nasıldı ve o takıma nasıl liderlik etti, o sezon onu oyuncu ve aynı zamanda insan olarak nasıl etkiledi?
Kısacası o olağandışı sezonun içerden, özellikle de takımın lideri tarafından nasıl göründüğünü, yaşandığını merak ediyorum.

Mehmet Reşit dedi ki...

Hikmet Karaman röportajında spontane gelişen bir bahis vardı. Fırsat bulsaydım, Hamza Hamzaoğlu röportajı için de aynı bahsi soru olarak tavsiye edecektim:

"Futbol federasyonunun başında olsa, Türk futbolunun ilk eğileceği sorunu ve bu soruna getireceği çözüm ne olurdu?"

Bir de Lincoln meselesini hatırlatmaya sanıyorum gerek yok; sorulacaktır muhtemelen kendisine.

arda dedi ki...

Spor psikolojisine bakış açısını sorabilir misiniz?

Unknown dedi ki...

Karabükspor'dan ayrılmasının sebebi tam olarak ne? parasal sorunlar mı yoksa daha iddaalı bir takım çalıştırmak istemesi mi?

Ozan Kartal Kaya dedi ki...

Kewell'ı stoper oynatırken tercih etmediği Semih Kaya'nın şu anki performansı hakkında ne düşünüyor? Galatasaray'da kendisi kadar kalıcı olabileceğini ve oranın emin ellerde olduğunu düşünüyor mu?

Unknown dedi ki...

"O sezon sonu takımda kalsaydım, Radamel Falcao ile anlamıştık" dedi mi? Gerçekten Falcao ile görüştü ve anlaşmış mıydı?

Başka teklif var mıydı, varsa neden İBB'yi seçti? Yani büyüklere ayak bağı olmanın dışında, seyircisi olmayan bi' takımla ne kadar ileri gidebileceğini düşünüyor?

Bugün omzu çıksa yine sahada kalır mıydı?

Unknown dedi ki...

Galatasarayın bir bayrak adamı olarak Gençlerbirliği maçında yaptığı hareketten ötürü pişmanlık duydumu ?

wolky dedi ki...

2000 UEFA finalinde omzu bandajlanirken biriyle sözlü tartismaya girmisti, o kisi kimdi ve konu neydi ?

Unknown dedi ki...

Kewell'i stoper oynatacağına Semih Kaya'yı neden oynatmadı?

dt.ibo dedi ki...

Twitterdan yazmistim unarim gormussunuzdur. Gercekten cok merak ettigim bir olay. Neden faha olmadan kendini bi kadar olmus sandigi?

Borges dedi ki...

Eğer soru sorma konusunda gerekli üsluba sahip değilseniz sorduğunuz soru en fazla burada yer alır. Hatırlatayım..

gerisi önemli değil... dedi ki...

ilk oynamaya başladığında bıyıkları vardı. bıyıklarını neden kesti :)

30'lu yaşlarına yaklaştığında hem milli takımda hem de galatasarayda sürekli kendisinin yerine birilerini yerleştirmeye çalıştılar ama en sonunda formayı hep o kaptı. hatta vikiye baktım ve doğru hatırlıyorum. 98 ve 99'da milli olmamış hiç. ama o oynarken 4 büyük şampiyonanın üçüne gittik. o ara ısrarla üzerinin çizilmesine mi çalışılıyordu ve neden?

(büyük kaptana kucak dolusu sevgiler)

erk dedi ki...

Açıkçası sorulabilecek çok soru var ama birini dile getirelim: Bir futbolcu olarak 30'larına kadar savaşçı bir oyuncu olarak bilinirken, Popescu'nun gelişiyle birlikte ivme kazandığı ve daha iyi bir oyuncuya dönüştüğü, yer tutmayı - kademeyi girmeyi öğrendiği konusunda bir izlenim var. Gerçekten de durum böyle mi? Kendisini mi geliştirdi yoksa takım savunmasının performansı nedeniyle savaşçı kimliği ön plana mı çıktı?

Futbolculuk kariyerinde kendisini geliştirmek için bireysel olarak neler yaptı? Şimdi bir teknik direktör olarak geçmişe baktığında şunu da yapabilirdim diyor mu? ( Uzun pas çalışmak , kısa mesafe istasyon koşuları yapmak, daha fazla taktik idman yapmak gibi )

Teknik direktör olmaya tam olarak ne zaman karar verdi? Bir başka meslekten gelmiş olsaydı yine teknik direktör olmak ister miydi? Kendisini geliştirmek için neler yapıyor? İdman yöntemlerini nasıl belirliyor- belirlerken göz önünde bulundurduğu kriterler neler?

Oyuncu beğenirken, tavsiyeye mi, kurduğu scout ekibinin topladığı verilere mi ( eğer ki verilere bakıyorsa bunlar ne tip veriler ) yoksa videolara ve yerinden izlemeyi mi güveniyor. En çok güvenerek yaptığı transfer hangisi idi? Bu transfer için ne gibi bir ön araştırma yapmıştı? Bu ön çalışmadan nasıl bir sonuç aldı?

cio26 dedi ki...

fatih terim galatasaray'a tekrar gelirken eskilerden bir teknik kadro kurdu. fatih terim bu kadroya kendisini de katmak istedi mi? böyle bir teklif geldiyse neden kabul etmedi?

bir diğer sorum; fenerbahçe yada beşiktaş'tan teklif alırsa kabul eder mi?
(kaptana saygılarımla..)

EsseGessE dedi ki...

Fatih Terim'in kurduğu ekipte yer almakla ilgili soruyu ben de tekrarlıyorum.
Benim sorumsa, Erciyesle son haftaya kadar direnebildi ama taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı. Karabük'ü 2. yarıda düşme hattından kurtardı. Neden ertesi sezonlar yola devam edil(e)medi?

maria lopez garcia dedi ki...

Soru degil de, bir buyugum en buyuk hayal kirikligimi Bulent Korkmaz roportajinda yasadim dediydi. Sanirim rop. verme konusunda kilit bir durumu var. Hazirlikli ol kilidi oyle ac derim : )

Berkay dedi ki...

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; benim için Galatasaray demek Bülent Korkmaz demek, tabi bir de Hagi. Kendisini çok seviyorum ve her zaman Galatasaray Camiası içinde olmasını arzuluyorum. Sorularıma gelecek olursak:

Teknik direktörlük kariyerinin henüz başında sayılabilecek bir dönemde Galatasaray gibi zor bir takımın başına geçtiği için pişman mı?
Kariyer planlamasını doğru yaptığını düşünüyor mu?
Bir savunmacı ve hırslı biri olarak takımlarına daha çok savunma yaptırmayı seven bir yapısı var, bir hücum koçuyla çalışmaya olumlu bakar mı?

Teşekkürler,

Berkay dedi ki...

Hep şu denir ya; Popescu geldikten sonra kendini buldu. Peki tam tersi Popescu kendisine hiç şunu dedi mi: Bülent, sen olmasan benim arkamı kim süpürecekti, yavaşlığımı kim kapatacaktı? vb.

raul #7 dedi ki...

bir maçta kaptanın ağzı yada yanağı patlamıştı. oyun devam ederken kaptanın da tedavisi saha kenarında yapılıyordu. dikiş atılırken f.terim kaptana üstelik de kameralar onları çekerken ve şov yaparaktan "çok konuşanın ağzını dikerler işte böyle" demişti. kaptan bülent hiç oralı olmayıp dikişine devam ettirmişti sinirli bir ifadeyle.o zaman araları açık mıydı terimle acaba?? sürtüşme varsa sebebini hatırlıyor mu???

dt.ibo dedi ki...

Sorulara ustunkoru bir goz attim, en uslupsuz gorunen benim yazdigim gibi geldi. Yani yazdiginiz cevabi ustume alarak yaziyorum
Birincisi, Twitterdan yazdigima ilave olarak hatirlatmak icin yeterli olur diye oyle yazdim
İkincisi de zaten sizin editinizden gctigini dusunuyorum sorularin. Yani benim ifade ettigim sekliyle "daha dun b.ktun bugun koktun, neden boylesin" degilde, Kalli gibi kariyerli bir hocanin yaninda pisme teklifini, kariyerinizin basinda olmaniza agmen, ben bu saatten sonra ikinci adam olmam diyerek reddettiginiz dogru mu? Dogruysa sizce de iddaali bir red sayilmazmi, bugun bu kararinizdan oturu az da olsa bir pismanlik duyuyor musunuz? Gibu suslenecegini dusunmustum (ki twitterda da buna benzer sekilde ciddi ve duzgun yazmis olmam lazim)
Bilgilerinize arz olunur :)
Yok eger bana degilse o aciklama yine de yukarida sorumu orjinal haliyle yazmamin sakincasi yoktur diye dusunuyorum
İyi calismalar

Borges dedi ki...

dt.ibo: B.Korkmaz'ın burasını okuma ihtimalini düşündün mü? Aynı zamanda iyi yazın ki direkt kopy paste ile halledeyim işimi ben, uğratırmayın;)

Unknown dedi ki...

Hocam 5-1 lik maçta diyarbakıra orta sahadan attığı golü sorar mısın ?

Unknown dedi ki...

Hocam 5-1 lik maçta Diyarbakıra orta sahadan attığı golü sorar mısın ?

Unknown dedi ki...

Hocam 5-1 lik maçta diyarbakıra orta sahadan attığı golü sorar mısın ?

bazarov dedi ki...

UEFA kupasında final maçına çıkarken Arsenal'i yenip kupayı alacağımıza inancı tam mıydı yoksa rüyanın burada son bulacağını mı düşünüyordu?Aynı maçta Hagi atıldığında ve maç penaltılara doğru giderken ne hissetti?

Büyük Kaptan'a saygılar.Bir gün onu tekrar Galatasaray'ın başında görmek isterim.

tuna dedi ki...

Bülent Hocama şu soruyu sormak isterim:Kendisi tekniği çok üst seviyede olmasada başarılı bir stoperdi,Acaba hala futbol oynuyor olsaydı,kendisini takımında oynatırmıydı?

tuna sezer