11 Şubat 2013

Kaptan ve Oğlu!


Çok tatlı, çok güzel bir çocuğu varmış Kaptan'ın..

Drogba'nın kaptan olmasını istemem, üstelik ne hakla? Sneijder'in da keza.. 

Selçuk'a ne zaman baksam 18 yaşında olmadığı her gün için azap çekilir, üzülür. 28 yaş çok kötü değil ama çok daha önce bu kulübün içerisinde olmalıydı diyor insan. 

Selçuk ve Hamit dahil.. Hiç kimse bu takımda Sabri'den daha fazla kaptan olmayı hak etmiyor.

Üstelik oynamadığı zaman en ufak bir demeci, ayrılıkçı ve takım bütünlüğünü bozacak davranışı olmayan ve oynadığında da hazır olmayı başarmasıyla "örnek" bir futbolcu olması, kaptan olmasına yeter.

Diğerleri gibi plan kurmaz. Sinsi değildir. A derken B'yi hedeflemez, kibir yoktur. Neyse o. Bazen birileri tarafından gaza getirilebilir, iyi niyeti suistimal edilebilir en fazla.

Diğerleri gibi getirisi olan demeçleri vermez,  planlı konuşmaz, hareket etmez.  

Ne görüyorsanız o..

iyi adam, iyi bir profesyonel ve sağ bek mevkisinde bana göre oldukça da iyi bir futbolcudur. Dün de söyledim, bugün de söylemeye devam ediyorum.

Zamanla sanki daha da güzel oluyor..

Hele sahanın ortasına gelip de şşşşşşşş dediği vakit..  Hamit'in yazılanlar doğruysa Sneijder'a dediği gibi: 

Onu sadece Sabri yapabilir!

Oğlu ise inanılmaz..  

Kısaca tanımlamak gerekirse; O Galatasaray'ın çocuğudur.. 

7 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Ülkemizde de vardı böyle bir durum. Takımın en iyi futbolcusu kimse onun takım kaptanı olması. Lincoln geldi aklıma mesela :)

Yazıya da sonuna kadar katılıyorum abi bu arada :)

Borges dedi ki...

Stratejik olarak böyle kararlar verilir. WOlfsburg misal gitmesin, takımı sahiplensin diye Dzeko'ya kaptanlık vermişti. Pek çok hırçın oyuncuya da bu yapılmıştır. anlamı bellidir en azından. Ki o Lincoln zamanı verilen kaptanlıkta ben burada Sabri'ye ayıp olmayacak mı diye yazmıştım. İlginç olan şu ki Arda Turan alınmış, bir daha kaptan olmam GS'da demişti. Üzülmüştüm.. Sabri'den önce bir başkasının alınmasına, konu edilmesine.

Devil dedi ki...

Kısaca bizim de bir Zannettimiz var

Playful Penguin dedi ki...

Sabri'nin futbolculuğundan önce çok iyi niyetli bir insan ve çok iyi bir baba olduğuna eminim. Allah analı babalı büyütsün Sarp Sarıoğlu'yu : )

selaminko dedi ki...

kendisi galatasaray'ın ishizakisidir.

QuaresmA dedi ki...

Yedekten de kaptan olmaz bence, o da mantıksız.

Unknown dedi ki...

Okulda sınıfın şımarık çocukları sınıf başkanı yapılırdı Sabri ise onlardan değil en çalışkan olmamasına rağmen en çok çalışan