9 Şubat 2014

"At Hırsızı" meselesi


Öncelikle bu fotoğraf doğru değil. Bir başka takımın formasını terleten oyuncu imza atsa dahi transfer olduğu takımın formasıyla fotoğraf çektirmesi "etik" değil. Lewandowski transfer olduğunda Bayernli profesyoneller oyuncu hakkında yorum yapmadı ve tek söylediği şu oldu: Bir başka takımın futbolcusu, bugün onu değerlendirmek yakışık almaz. Babası çekmiş basına vermiş diyorlar, bilmiyorum nedir doğru olan.. Hata burada zaten daha çok futbolcuya ait. Aynı ligde oynadığın bir başka takıma transfer olması durumunda bu fotoğraf çektirmesi çok doğru değil.  Benzer hatayı Van der Vaart yapmış, geçen yine o elinde formalı pozu için özür diliyordu. 

İkincisi "At Hırsızı" olayı.

Gaziantepspor başkanı 1.5 yıldır oyuncuyu ayarttıkları için Beşiktaş yönetimine daha da özelde fotoğrafı çektiren Fikret Orman'a yakışıksız bir şekilde "At Hırsızı" diyor. ne olursa olsun üst düzey yönetici olan insan Beşiktaş Başkanı'na bu sıfatı yakıştırması hata da değil başka bir şey. 

Ayıp, hoş değil ve tazminat davası açtıracak şekilde küçük düşürücü. Yakışıksız.

Lakin Beşiktaş başkanı Fikret Orman öyle bir cevap veriyor ki böylesine büyük bir hata yapmış insanı dahi sempatik gösteriyor.

"Tipimize bakan hangimizin At Hırsızı olduğunu anlar"

İbrahim Kızıl ise bu meselenin tiple ilgili olmadığını diyor ve nihayetine şunu diyor:
,
"Ne yapalım Allah bizi böyle yaratmış".

Sizce burada en büyük potu kim kırıyor?

2 yorum:

c0lin dedi ki...

Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

Unknown dedi ki...

beşiktaş şike olayından sonra fenerbahceden daha itici hale geldi.Fikret Orman,Önder Özen her fırsatta Galatasaraya laf sokma çabasındalar