7 Kasım 2008

Andreas Beck & Hoffenheim.!



13.03.1987 dogumlu sag kanadin gelecegi.. Andreas Beck, gelecek vaat eden yetenektir Almanya'da.. Sezon basi Hoffenheim 3 milyon 200 bin euro ödeyip Stuttgart'dan aldi. yildizi Hoffenheim'da parlamis gibi dursa da Stuttgart takiminda iken alman genc milli takimlarinda oynamaya basladi, sansiz bir sakatlik yasadi.. Akabinde Hoffenheim'da buldu kendisini..



Hoffenheim ve o Bundesliga'nın geleceği. . Rusya dogumludur Beck.. Dedesigiller hala orada yasamini devam ettirmektedir ve gecmisini, ailesini unutmadigini üzerine basa basa belirtiyor. Rus basini sürekli olarak onu konu yapsa da bana bir teklif gelmedi diyor Beck.. Belki erken olsaydi anladigim kadariyla Rusyayi secebilirdi. Bunun disinda hedefi su an icin Almanya A milli takiminda oynamak ve lakin henüz daha erken oldugunu, su durumda gelisimini devam ettirmek istediginin üzerinde duruyor.


Burasi Dietmar Hopp'un büyüdügü evin yanindaki dönerci. Bu cok konusulur Hopp söz konusu oldugunda.. Hoffenheim oldukca kucuk bir yer ve Dönerci de bir baska acidan simgesi olmus durumda Hopp'un evinin..



Kendisine Lahm, Dani Alves ve Bosingwa'yi örnek aldigini belirtiyor.. Lahm gibi ters kanatta da oynadigini velakin asil yerinin sag bek oldugunu belirtiyor. Oyunu akliyla oynamaya gayret eden yetenekli genc belki de Hopp'un en büyük hayalini gerceklestirmek üzere: A milli takimda oynayan Hoffeheim'li futbolcu..


BU kucuk köy takiminin basarisinin en güzel ifadesidir Beck transferi. Stuttgart'da yildizi parlasa da cok da gündeme gelmedi. Hopp, Beck'i transfer ediyor cok baska bir yildiz yerine.. Aslinda Beck degil de Ibisevic'in gecmisi pek cok seyi cok daha görünür kilacaktir. Ikinci Ligde Aachen'da oynar iken o zamanlar bölgesel ligdeki Hoffenheim'a gecisi ve aynen Salihovic gibi Hoffenheim'da parlamasi.. Beck de diyor, Sampiyonlar Ligi takimindan birinci lige yeni cikmis Hoffeheim'a gitme karari cok da kolay olmadi ama dogruyu yaptigimi gün ve gün aliyorum diye..

Cok akilli hareket eden Hoffenheim ve Beck ikilisi gelecek günlerde daha cok konusulacaktir..

Hiç yorum yok: