9 Şubat 2009

Ömer Toprak.!



Henüz gec degil. Temmuz 1989 dogumlu. Almanyada temeli atilmis son derede teknik her iki ayagini kullanabilen altini kalin kalin ciziyorum defans oyuncusu. Henüz alman U19'unda oynuyor. Almanlarda bundan cok var, Serdar Tasci gibi yanlis bir secim yapma ihtimali cok yüksek. Ikinci Bundesliga'nin güclü ve birinci Bundesligaya cikma ihtimali olan Freiburg'da oynuyor ve benim cok cok derin arastirmalarim sonucu kesfedilmis degil baya da bi gündeme geldi gelecek gibi duran süper defans.. Hoffenheim her zamanki gibi pesinde bu genc yetenegin. 1860'a atti, oberhausen'de atti öncesinde de atti kafa hakimiyeti de var yani. Ama bu ülkeden asla ve asla bir yirmi yil cikmayacak teknige sahip defans oyuncusu.. Lütfen efendim milli takimin ihtiyaci var bir el atin.. Yillar sonra telefonla milliyetci tavir beklemeyin, baska bir kusak, o tavirlarin yetistirdigi insanlarin cileleriyle büyümüs evlatlarinin cocugu bu.. Simdiden müdahale edin, genc ama yetenekli ve kisa süre sonra herkes farkinda olacaktir.. Milli takim yetkililerine duyurulur diyorum baska da bir sey demiyorum..

4 yorum:

pclion dedi ki...

Hakkında bir yazı hazırlığım vardı ama senin yazman daha iyi olmuş, sonuçta benim izleme imkanım kısıtlı...

Borges dedi ki...

Ugur aslinda belki sen yazmissindir diye baktim, blogunda da arattim "ömer toprak" "ömer" cikmadi, genc oyuncular kategorisinde de baktim, bulamadim, gözden kacirdim bri sekilde sanirim yoksa bulsak linklerdik bir de.. göz önüne gelsin, konusulsun ki bir sekilde ismi gitsin bazi yerlere..

Her Yol Roma dedi ki...

semih aydilek, ömer toprak ve deniz naki..

bu üçlü u18 düzeyinde milli takımımız adına oynadıktan sonra, u19 ve u20'de alman milli takımlarında oynadılar. ben artık milli takımımıza döneceklerini zannetmiyorum. yakında u21 de olurlar ve a milli için almanya'yı seçerler. buradayken almanlar tarafından kandırılmışlar belli ki, kulüplerinde oynayamamakla bile tehdit edilebiliyo bu oyuncularımız.

ilgili post için;

http://heryolroma.blogspot.com/2009/02/semih-aydilek.html

cikkoleite dedi ki...

Ya ne kadar egreti duruyor su forma bu cocuklarin üstünde.Gecen Berlin´de Üniversite ligi seviyesinde zaman zaman beraber oynadigim bir oyuncuun Türk Ümit Milli takimina cagrildigini duydum sok oldum.Biraz kassam beni de cagirabilir Fatih Hoca A Milli takima :) formamin hakkini veririm.