26 Şubat 2009

Tek Basina Takim.!



Elbette kaleci topu tutmazsa takim yenilir, sag bek sag aciga topu iyi bir sekilde tasimazsa, takim etkili olmaz ve belki milyar tane etken var.. her sey olasi. Ve fakat hepsini bosverin, bu adam oynadigi zaman durdurulmuyor su vakit.. Bayernin digerlerinden en büyük farki.. Sadece Sporting maci degil son bilmem kac mactir bu sekilde oynuyor.. Cok yakin zamanda Hoeness saglam bir kumar oynayacaktir Ribery ile.. Hitzfeld, Ribery'nin gidebilirim tarzi yaptigi aciklamalarini su sekilde degerlendirdi " onu tanidigimdan dolayi söyleyebilirim ki akillidir o, hem saha icinde hem saha disinda ve kendi pazarini yaratmak , varolan kosullarini yilestirmek icin bu gibi aciklamalar yapiyor" akabinde ise ekledi .. "Bu gibi konularda deneyimli Hoeness var ama orada.." Bakalim Ribery'nin kurnazligi mi Hoeness zekasi mi galip cikacak yakin zamanda cikacak olan "Transfer" savaslarindan.. Simdilik döktürüyor ve her caliminda, her golünde, her bilmem nesinde aradan yillar gecmesine ragmen kucuk bir aci,küfür hep var icimde.. Bitmeyecek gibi.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Bitmemesi normal, belki de 3-4 sene sonra Altın Top ödülü alacak bir oyuncuyu Canaydın sayesinde bedava kaptırdık, ötesi yok.

Ögeday Karabulut dedi ki...

Ribery ile bundesliga.de sitesinin bir çalışması vardı. Hakikaten bu adam günündeyse Bayern'in kaybetmesi imkansız gibi.

http://penaltinoktasi.blogspot.com/2009/02/ribery-ile-ya-da-riberysiz.html

Scatterbrain dedi ki...

dün özeti seyrederken pederle aynı yorumu yaptık; "tek başına takım olmuş bu adam!"

alperensaylar dedi ki...

o küfürü ben de zico'yu ve löw'ü her gördüğümde aziz yıldırım ve ekibine ediyorum...

ama sizin daha fazla hakkınız var tabi küfretmeye:)

jose dedi ki...

1 sene sonra Arda Turanı kazanmış olmak bendeki acıyı hafifletti:)