9 Şubat 2009

Toni vs Klose.!



Toni cikarken Klose'nin verdigi eli kabul etmiyor.. Sinirliydi cok ki öyle bir mac ki bence Toni kalsaydi o da atardi iki tane aslinda ama toplamda Klose, Toni'ye göre daha iyiydi ve kalmasi gereken oydu. Fakat bu kizginligin nedeni sadece oyundan cikmasi degil futbol sahalarinda nadiren yasanilan bir durum gerceklesti Dortmund macinda.. Cok net bir gol pozisyonunda yaninda duran Klose'ye vermeden onun yanina dogru topu sürer iken Luca Toni birden defans oyuncusu gibi Klosenin kendisinden topu alip kaleye vurmasiyla cok buyuk bir saskinlik yasadi.. Simdi bu görüntüyü size getiremem zira özetlerde filan olmayabilir, bakmadim.. Ama pozisyon kaciyordu bir sekilde ve galibiyet golü olacakti, oldukca tehlikeli bir sut mesafesindeydi Toni, eger ki ayagindan top Klose tarafindan alinmamis olsaydi..

Iste bence bu olay onu kizdirdi ve su tavri koydu. Van Bommel, soyunma odasinda ancak kendisine geldi diyor hem cikarildigi hem de ayagindan topu alindigi icin kizgin olan Toni..

Klose aslinda inanilmaz paylasimci bir arkadastir ama son zamanlarda bir degisim basgösteriyor kendisinde ki yakindan izlemek gerek cok seyi.. O sessiz ve sakin adam yer yer inanilmaz cikislar yapiyor ki aslinda birisi de Ballack ve Frings ikilisine idi.. Kariyeri var, hakimiyeti de var ve aslinda formu da oldugu sürece almanyada dokunulmazlar listesinde, tesebbüs eden Ballack dahi oLsa..

6 yorum:

Zoma dedi ki...

Hocam pozisyonu hatırlıyorum yalnız Toni orada devam etse go lyapma şansı daha düşüktü bana göre. Çok dengesiz gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Klose'nin şansı daha fazlaydı orada topu aldığında.

Adsız dedi ki...

borges, her başlık altında atılan her yoruma/görüşe bir cevabın, geribildirimin var. bu yönünü çok takdir ediyorum, blogun da çok güzel ayrıca. bu işi daha uzun süreler sürdürmeni temenni ediyorum.

Lev Kom dedi ki...

orada Ribery daha çok kızdı sanki sola pas atmayınca Klose ki goller Ribery'den gelse en adili bu olacaktı maç için(performansından ötürü Owomoyela çıkamadı bile)
Tinga'nın sakatlanması da epey zorladı Dortmund'u(hoş ze roberto'nun sarkmalarında o görevliydi ama gol de düşmesiyle bunu aksatmış oldu), Nuri hücumda çok etkin gözüktü ama dönüşler de zayıf kalıyor ayrıca Ribery'i biçip de yüzsüzce suçlu sensin Ribery demesini de yadırgadım. Maçın kütüğü ödülünü de Kringe'ye veriyorum... .))

ti esti to dedi ki...

dediğin pozisyonu hatırlıyorum ben borges. müthiş bir maçtı ve toni çok kaçırdı. hani orada o top klosenin değilde toninin ayağında olsa toni de aynı şekilde davranırdı sanırsam. ama ego abi böyle birşey.

Borges dedi ki...

Zoma: Ben de öyle düsündüm aslinda ama akabinde klose basit bir vurusu gol yapamadigi zaman muhtemelen toni "ben atacaktim yaa" demistir ki ekranlar golün kacirildigina mi yoksa topun kendisinden alindigna mi ait olundugunu bilemedigimiz bir dizi sitemi göstermisti aslinda toni'nin agzindan..

Adsiz: Tskler, biz de temenni ediyoruz da bakalim.

Lele: Ribery cok seyi haketti o macta kesinlikle.) Nuri ve pek cogu tv'den seyreden milyonlari unutuyorlar genelde:)

Ti esti to: Toplamda asistsever, paylasimci olan Klosedir ama iste biraz da insanin formu düstü mü kenid kendisini yer normalde bazen de yanindakileri :)

Adsız dedi ki...

Bence bunlarin sebebi Olic in transferi olabilir. Toni, Klose ve Podolskinin uclusunden giden Podolski olmustu. Olic de gelirse ikiliden birinin gitmesi gerekebilir. Toni de gol krali oldugundan Klose bu psikolojiye burunmus olabilir. Kendisini gosterme cabalari olabilir. Yoksa Klosenin normalde boyle isler yapacagini sanmiyorum. Sanirim erkenden aciklanan transferlerin boyle bir etkisi olmasi mumkun