11 Mart 2009

Ayip yahu.!



Az yavas yahu.. Acima duygusu yok bunlarin. Beklenilen sonuctu aslinda.. Günlerdir motive ediliyorlar pek cok acidan ve bir yere patlayacaklardi. Bes gün icerisinde 12 gol attilar.. E Yedi tane atilir mi ?



Hadi attin.. Besinci, altinci gole sevinilir mi böyle yahu ? O gencecik Müller kadar olamadiniz..

Beni sasirtan hicbir sonuc cikmadi bugün. Madrid'in uyarisini ezeli rakibi yapmisti ama Casillas engellemisti, bugün de "hezimet" degilse skor onun payi yine var.. Hiddink, Hiddink'tir, gececektir turu dedik öyle de oldu.. Eskiden yunanlilar evinde oynadi mi barca,madrid olsa da kazanirlardi, disarida fark yerlerdi.. O kimlik de kayboldu artik.. Celtic kaldi geriye, evinde baska disarida bambaska kimligi olan.. Villarreal dün de bugün de ne yapacagini kestiremedigim üc bes takimdan birisidir su futbol aleminde..

4 yorum:

papaz dedi ki...

Deniz Yilmaz da yedek kulübesindeymiş, o da girse de atsaydı keşke 1-2 tane :)

Adsız dedi ki...

klosenin penaltıdan sonra sevinmesi çok gıcık bir durum. 30 metreden atsan neyse. bi de 5 mi 6. gol mü ne.. neyine seviniyosa dangalak..

Adsız dedi ki...

bu almanlar böyledir. san marinoyuda 13-0 yendiler ve son gole bile sevindiler. insanliktan nasibini alamamis bir millettir. adamlar(san marino) zaten futbol oynamiyor rezil etmenin onlari yerin dibine sokmanin ne geregi var. su klose de dünya üzerindeki en uyuz bir adamdir.

Ser dedi ki...

dün bizim de hali saha vardi.. mactaki Bayern'li alman arkadasa dedim bir Almanlar bir de Ingilizlerde acima duygusu yok.. gücsüzü yakaladiniz mi atabildiginiz kadar atiyosunuz. napalim, gole giderken geri mi dönsün podolski dedi. tamam dönmesin de 2-0 dan sonra da deli gibi, cigerleri patlatana kadar kosmasin be.. rehavet iyi degil tabi ama bu kadar disiplin de antipatik geliyor bana..