11 Mart 2009

If You Want Me.!



Flying Dutchman bu filmi kisa bir özet gecmisti. Bu da onun ve ayni zamanda aylar önce unuttugum bir dogümgününün özrü olarak hazirladigim dogumgünübloguhediyesinin müzigiydi.

Son günlerde yasanilan olumsuz gelismelerin üzerimde yarattigi gerginligi atmak icin her seyi bosverip üc günlügüne geldigim evimden yolculuga dogru gider iken belki cok seyi yine arkamda birakiyorum ama en cok da onu.. Zira bazen döndügünüzde arkanizda biraktiklarinizi "yerinde" bulamayabiliyorsunuz..

Umuyorum ki Hamburg maci sonrasi.. görüsmek dilegiyle..!

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Acaba Edin Dzeko ile ilgili bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Galatasaray'ın ilgilendiği haberleri dolaşıyor şu dakikada. Spekülasyon olsa bile bizi bilgilendirebilir misiniz?

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=72344

Teşekkür ederim...

Borges dedi ki...

ihtimali bana göre cok düsük. Gecen gün dzeko postu atmaktan son anda vazgecmistim, bu haberden bagimsiz formuyla post attiracak kalitede.. Ve fakat su an yazabilecegim en buyuk yazi iste bu cevaptir, maalasef ilerleyen günlerde belki efendim..

Saygilar.

aksilaz dedi ki...

Dzeko bir aydır her maçta gol atıyor. Nonda yerine onu görmek isterdi gönül bu akşam...

Baris dedi ki...

Filmi daha 14 gün önce izledim. Ne bileyim, çok ilginç geldi. Böyle bir son beklemiyordum. İnsanın gidip İrlanda da dolaşası, sokak şarkıcılarını akşamları(!) dinlemeyi, sevgilisine hiçbir neden olmadan sımsıkı sarılası geliyor.
Gerçekten de hangi sıklıkta çıkıyor ki karşımıza doğru insan ?
Off, dertlendim yine.. tam 3 yıl 5 ay 11 gündür ayrı, 2 yıl 9 ay 5 gündür de görmüyorum hayatımdaki doğru insanı.. Ah ulan felek..

Adsız dedi ki...

en iyi soundtracklardan biridir.