9 Mart 2009

Klaus Augenthaler.!









Bayern Münih'un unutulmaz bes numarasi, liberosu, kaptani.! Orta sahadan attigi gol, Inter macinda 16 metreden kaleye gönderdigi kafa filan hepsi hala akillarda.. Güzel oyuncuydu, fena da baslamadi teknik adam kariyeri ama iste.. Simdilik uzaklasti futboldan..

3 yorum:

Murat YILMAZ dedi ki...

Augenthaler kariyerinin son Avrupa maçında (deplasmandaki Kızılyıldız maçı) maçın bitmesine az bir süre kala kendi kalesine gol atarak Bayern'in elenmesine neden olmuştu, maç biterken en az onun kadar üzülmüştüm. Gerçek bir libero, oyun kurucu, yeri geldiğinde santrafordu. Orta sahadan attığı golü arkadaşlarla hala anarız. Bayern tarihinin gerçek efsanelerindendir. Bir gün Bayern'in başında görmek istiyoruz.

Adsız dedi ki...

konudan alakasız olacak ama benzer bir incelemeyi paul breitner için bekliyorum senden zahmet olmazsa :)saçı,sakalı,beyanatları,düşünce yapısı ve liderliği ile yanlız alman futbolu değil dünya futbolunu çok etkilemiş bir karizma bildiğimiz kadarıyla.hani fm tabiri ile influence'ı 20 üzerinden 25 olan bir adam.

Borges dedi ki...

finrod: Isin dogrusu su. Breitner, Beckenbauer ya da Hoeness analizleri o kadar kolay degil. Cok fazla söylem, beyanat, ani var hepsini toparlamak cok nasil derler vakit istiyor, cok ciddi bir calisma olmasi gerekiyor.. Bu yüzden onlar kafamda olsa da hep erteliyorum bu portreleri.. Ama yakindir bu isimler..