2 Aralık 2009

Birak Artik Su Futbolu.!



36 yasinda alman altinci ligine dönüs yapma hazirliginda Ailton.. Hali hazirda brezilya ikinci liginde gözüküyor. Bu onun gerceklesirse eger 20.kez yer degistirisi olacak.. Lan Almanya'dan Türkiye, Brezilya,Isvicre,Cin,Ukrayna filan derken durmadi adam yahu.. Onun ucakta gecirdigi ömür kadar yolculuk saati kadar oynuyor insanlar en fazla.. Uerdingen'e gelecekmis de yakalanmis da yunan restorantinda..Lan altinci lig transferi haber oldu diye göbek atar, ne yakalanmasi.. Geyige bak sen.. Asalet denen naneden bihaber gezip tozuyor.. Bremen'de iki yil top oynamisligi vardir masallah 10 yil gezmesine yetti..

7 yorum:

aşkın dedi ki...

Abi her görüşümde Ercan Güven'in yazısının başlığı aklıma geliyor.
Sergen-Ailton aynı takımdaydı:
''Tosunlar takımı''
Araştırsak belki bir yerlerde Türklükle alakası olduğunu keşfederiz.
Adriano falan futbolu bırakmayı düşünür bu arkadaş ekmek parası için cırmalıyor ehahaha

ozhi dedi ki...

avusturya da paso yatiyordu bu adamin amaci kisa yoldan para baska birsey degil zaten futbol felan da oynadigi yok

arnawut dedi ki...

120 kiloluk dayıma benzemiş, hala da yiyor yav:D Benim blog Çin'e gittiğinin haberini yaptığımda biri köfte demişti buna, harbiden de köfte olmuş :D

MaSSaRo dedi ki...

arto ya benzettim bu fotoda =)

kutay dedi ki...

bu adam tosundur,120 kilodor ama, benım aklımda her zaman, anelka'nın inönü'de attıgı gol esnasında besıktas'ın son adamı olmasıyla yer edecektir..)

QuaresmA dedi ki...

ileride hep beleşte beklesin ama mümkünse ofsayta düşmesin, bulunduğu ligde de savunma anlayışı pek olmasın yine iş yapar. en az 10 tane yazar.

alman 6. ligi ideal yani :)

heros dedi ki...

alman 6. ligi mi varmış?