18 Aralık 2009

Iletisim.!



Cok karisik bir gün yasadim. Gün gectikce bu güzel insanlarimi anlamakta zorlaniyorum. Lan iletisime gecmek neden bu kadar zor ? Neden bir bahane arar insan kendisine basit bir "merhaba" demek icin ? Neden dogum günü beklenilir.. ? Bu utangacligi, cekingenligi de hicbir sekilde anlamadim.. Yemiyoruz ki biz adami.. Bilmem kac gün, kac ay ve hatta kac yil beraber vakit gecirip de ayri düstügüm insanlarin uzun süredir su blogu takip ettiklerini ögreniyorum ve gelin görün ki bir merhaba demek icin dogum günümü bekliyorlar.. Yuh diyorum hepinize..

Bunun disinda iyi geldi bu özel gün.. Ne kadar kizsam da o kadar da güzel hissettim, o kadar iyi ki aramissin cümlesini kurdum. Buradan da arayan,soran, bir sekilde iletisime gecen herkese cok cok tesekkürler..

3 yorum:

Adem dedi ki...

Bu posta hic yorum yapilmamasi bana cok ironik geldi yahu :))))

Adem

Borges dedi ki...

Yok, bu posta gereginden fazla yorum geldi, muhattaplarim sagolsun hepsi birden aliniverdi ama artik yorum ile baglanti kurulmasinin anlamsizligin kavramis durumdalar;)

G R İ ❥ dedi ki...

“I got up one morning and couldn't find my socks, so I called Information. She said, "Hello, Information." I said, "I can't find my socks." She said, "They're behind the couch." And they were!”

LOL