3 Aralık 2009

Tebrikler.!



Gec de olsa bir tebrik de bizden olsun. Ben Messisever bir adamim, bundan kimsenin süphesi yoktur zaten. Lakin bu ödülü Messi mi haketmistir ? Kiyasa soktugunuz isim Christiano Ronaldo oldugu vakit elbette bugün itibari ile Messi öndedir ve fakat hem ispanya'da yaptiklari ve ayni zamanda Barcada basardiklari nedeniyle Xavi-Iniesta'dan birisi olamaz miydi ? Sanirim ikisinin ayrilmaz bir bütün olusturmasi Messi'yi kral yapmistir.. Hadi kucuk bir kiyas yapalim. Messi'nin kazandigi ne varsa Xavi-iniesta ikilisi de kazanmistir ve fakat milli takima baktiginizda bugün Kaiser, Brezilyadan bile daha iyi dedigi ispanya Milli takiminin iskeletini bu ikili olusturuyor. Avrupa Sampiyonasini gectim o gün bu gündür yenilmiyorlar.. Toplamda Messi'den daha iyi olmasina ragmen ikiye bölemediginiz icin ödül bu tarafa gitmistir..

3 yorum:

a-town dedi ki...

katılıyorum ama biraz da istatistik destekli olacak şekilde veriyorlar ödülü galiba. messi'nin 40 küsur golü var. önceki sene de ronaldo 42 gol atmıştı.

bir de abd ispanya'nın gazını almıştı yazın.

aşkın dedi ki...

Birde şu açıdan bakarsak şu ufak tefek haliyle zamane defanlarıyla boğuşuyor, fazla sakatlık geçirmiyor.
Bir Chelsea karşısında durdu, onda da zaten tüm takım durdurulmuştu.

Borges dedi ki...

madamerica: Popülatire filan da var isin ucunda. Ama sadece sunu dusundum: bu iki xavi-iniesta orta sahasi takimin her seyiyse, neden bir ödül alamaz ya da almasi icin ne gerekir ?

Messi kesinlikle performansi ile en üst noktaya ulasmistir ama sadece soru su: Messi mi Xavi-Iniesta mi performansi mi ? Neyse ki bu barcalilarin ufak bir sorunu ;)

Askin: Eskisi gibi dalmiyor, cok cok cok akilli oynuyor artik oyunu. O riske tam da olmasi gereken zamanda giriyor ki calimlari, hizi bir yana oyun zekasi, paslari ve cikardigi sutlar.. inanilmaz bir dönüsüm sergiledi ve yetenegin disinda "gelisim" aslinda cok daha önemli rol oynuyor Messi konusunda..Baska liglerde belki bu messi-ronaldo'dan cok daha yetenekli futbolcular eger ki bu sekilde bir gelisim, bu yasinda bir transfer gerceklestirmezlerse bu konuma bu yasinda gelmeleri cok zordur diyorum.