10 Haziran 2010

Ali Ece-Mustafa Sapmaz Ikilisiyle Lig Radyo.!


Cok uzun zaman önce, blogun ve hatta futbol bloglarinin bu denli popüler olmadigi sirada Ali Ece'den bir mail almistim. Ben o dönemde kurdugum iliskileri ya da takip ettigini belirten ünlüleri biraz daha fazla seviyorum. Zira o popüler olmayan ortamin icerisinde ancak futbola gercekten tutkulu insanlar sizi kesfedip ulasabilirlerdi.. Kimileriyle bugün hala devam eder iletisim ve ben bugün onlara, o günde 100 kisilik okunma zamanlarindan buraya ulastiklari icin ayri bir deger veririm.

Velhasil Ali Ece ile o zaman baslayan iletisim bugüne kadar sürdü ve Lig Radyo'da hafta ici her gün Mustafa Sapmaz ile gerceklestirdigi 18:00 - 20:00 arasi yayin saati olan Dünya Kupasi Özel Total Futbol 'a beni de davet etti. Programa neredeyse her gün on ya da on bes dakikalik sürelerle katiliyorum ve inanilmaz keyif aldigimi söylemeliyim. Gerci at yarisi spikeri kivaminda bir katilim söz konusu ama dinleyen icin degil de benim icin inanilmaz keyifli..

Keyif nasil alinir ? Ayni keyfi aldigini hissettigin diger bir insanin varligiyla mümkün olur. Ali Ece'yi zaten cok iyi biliyorsunuz ama benim biraz daha ilgimi ceken Mustafa Sapmaz oldu. Zira burada yasamamasina ragmen en az benim kadar burasinin havasina, suyuna ve futboluna asina bir insani tanimak benim icin oldukca sürpriz bir gelisme olmustur. Artik programi katilim gösterecegim icin degil bizim gibi romantik futbol sevdalilarin keyifle dinleyecebilecegi bir program olmasi nedeniyle dinliyorum.. Keza Mustafa Sapmaz'in anlatimindaki huzur,dinginlik, keyif, bizim atyarisispikeri havamizdan cok baska. gerek icerik, uslup ve gerekse de o aldigi futbol keyfini sesine yansitan tonu nedeniyle de dinlenilesidir.

Dünya Kupasi tek basina futbol olamaz. Hele ki gecmisten bagimsiz bir sekilde günün trendleriyle degerlendirilmesi isin özünden kopmaktir. Gecmisiyle iliskilendirip bir bütün halinde bu kupanin keyfini alamiyorsaniz cok sey kaciriyorsunuz demektir. Almak istiyorsaniz program sonlara yaklassa da hala devam etmektedir. Bugün Almanya'nin grubunu degerlendirmek icin TSI ile yaklasik 19:00 gibi baglanacagiz tekrardan.. Ilgisi olanlar 92.3 Lig Radyo'yu internetten dinleyebilirler..

Yetkin abi, gerekli uzatmalardan dolayi seni de seviyoruz kesinlikle..

5 yorum:

benden bu kadar dedi ki...

abi, dinleyemedim ben. nerden dinleyebiliriz tekrarını?

Borges dedi ki...

benden bu kadar: 3 dk sonra yayindayim, yani tekrari var simdi de.p

http://www.bizidinle.com/player/radyoplayer.asp?rd=46

muyek dedi ki...

Turkiye saati ile kacta yayin yapiyorsunuz denk gelirsem mutlaka dinlemek istiyorum, basarilar tekrardan. Yazilarinizdaki keyfi radyoda da alicagimiz muhakkak

Bu arada basligi kirletmek gibi olmasin ama merak ettigim icin soruyorum seneye Schalke forvetinde kim oynicak acaba :) Kuranyi gitti, Asamoahta yok, Halilinde sozlesmesi bitti uzatmadilar galiba , baska da forvet var miydi ellerinde sivrilmis gecen sene heralde transfer yapar Magath

Borges dedi ki...

Muyek: 18:00 - 20:00 arasi ama ben Almanya grubundan sonra cok fazla süre alacagimi düsünmüyorum, yine de bes ya da on dakika katkida bulunmaya calisiriz. Programin kendisi cok keyiflidir, mutlaka izleyin. Total Futbol, Ali Ece-Mustafa Sapmaz. Lig Radyo..

Simdilik Kaiserslautern de Erik jendrisek'i aldilar gecen sene ikinci bundesligada 15 gol atmisti ama zaten magath transfer yapacak.. 30 milyon istiyor klupten, bunu alirsa saglam bir forvet alir. O forveti kendisi saglamlastiriyor, cok büyük yetenek olmasi gerekmiyor aslinda.. Daha sezon baslamadi, yakinda belli olur.

Unknown dedi ki...

Ben denk geldikçe dinliyorum,çok da keyif alıyorum yorumlardan buradan da tekrar belirteyim dedim :)