26 Ağustos 2010

Diego Wolfsburg'ta.!



Dün gece gelmiş Wolfsburg'a ve bugün bir aksilik olmazsa sözleşme imzalanacak.. Ve dostlar iste Misimovic pokeri de yarın başlıyor. Diego'ya ödenilen miktar 15 milyon euro. Geçen sefer son saniyede aksilik çıktıgı için imza atılasıya kadar Misimoviç transferi ile ilgilenilmeyecek ve fakat yarın sözleşme imzalandığında (bence) her şey başlayacak..

Herkes biliyor ki Misimovic'in ilk tercihi Schalke. Dün yazdığım gibi Hoeness onu içeride bir klube vermek istemiyor ve Menajerinin açıklamasına göre Misimovic aynı zamanda Galatasaray ile de anlaştı. Hoeness önce McClaren sistemine cok uygun olan Farfan'ı istedi ama son maçların kurtarıcısı ve golcüsü Farfan'ı Magath vermek istemiyor.. Çok küçük bir ihtimal alternatifi yaratılırsa verebilir ama şimdilik zor.. Dolayısla 'alıcı' Schalke Wolfsburg nezdinde çekiciliğini de kaybetti. Galatasaray'ın klubü ikna konusunda büyük avantaj sahibi iken oyuncu konusunda ikinci seçenek durumunda.. Bakalım ne olacak?

Yarın Schalke-Galatasaray savaşı başlar..

Bunun dışında Diego'nun gelmesine ben çok sevindim. Eduardo, Mesut, Khedira kan kaybından sonra bu iyi geldi bana. Bir de Misimovic'i Galatasaray alır ve Schalke de bomba patlatırsa tamamdır..

Hoşgeldin Diego der iken hayırlara vesile olasın diyorum kendisine..

18 yorum:

Spooky dedi ki...

Bir haberlere göre takassız bu transfer olmayacakmış. Google Translate ile net olmuyor çeviri :)

Sanki bize döndü ibre

Schumy dedi ki...

Schalke VDV düeti diyorlar abi o nedir ? Bild sallama mıdır yani ? 2 sene önce Meira haberini ilk veren kaynaktı da...

sozcelyk dedi ki...

bu transfer politkasına sahip bir galatasaray'da misimovic savaşı başlamadan biter bence.

eğer schalke galatasaray kadar bu transferde iddialıysa misimovic için galatasaray'ın şansı bence hiç yok , oyuncunun türkiyede de oynamak isterim sözü dışında.

magath bu transfer için ne kadar ısrarcı o önemli bence.

berserk dedi ki...

hazır mis gibi oynayan oyuncunun yerine neden başka bir oyuncuya salça oldu wolfsburg?

arada ne kadar kalite farkı var?


ben olanlardan sonra misimovic'in galatasaray'ı tercih edeceğini düşünmüyorum. sanırım biraz satışa geldik geçen gün dilara gönder misimovic galatasaray'a, rijkaard'a çok sıcak bakıyor demişti sonradan çocuğun okul meselesi çıktı filan...

sistem falan bilmiyorum hiç uyar mı ama şöyle bir dönemde misimovic gelirse de baya bi sevinirim.

Borges dedi ki...

Schumy Bild kesin demiyor ilgileniyor diyor ve VDV olumlu şeyler söylese de Real'da kalacagım dıyor ama cok da net konusmuyor acık kapı bırakıyor..

soycelykk'nın dediği gibi magath'ın onu ne pahasına istediğine bağlı biraz da cok sey ama ben GS'ın sansının ıyı oldugunu dusunuyorum.

Schumy dedi ki...

Her yere yazdım bu yorumu buraya da yazacağım. Düşünceni söylersen sevinirim abi.

Ben şahsen 20 milyon euro verip şampiyonluk için oyuncu alsam elimde düşünmediğim en tehlikeli adamımı gidip rakibime (ki en iyi anlaştığı tdnin eline) bırakmam. O zaman benim aldığım adamın bir manası kalmaz çünkü.

Adam gibi teklif yaparsak Misimovic'i bize satarlar, adam gelmeye dünden razı zaten, hem ekonomik açıdan hem de kendi amaçları açısından.

Borges dedi ki...

Schumy: Ben de onu diyorum ya abi. Ama Schalke bastırır mısı de ortak olursa GS ın şansı yine olmaz lakin bugün şansı oldukça iyi GS 'ın.

Schumy dedi ki...

Umarım gelir bize o zaman abi ne diyelim :) Ama boşuna bekletmiyorlar Emana'yı da bence :)

mre dedi ki...

Adnan Polat'ın röp. verirken ki yüz ifadesini kullandığı kelimeleri düşündükçe bırakın 2 futbolcuyu birini bile alamayacağız bence. Hiç ümidim kalmadı, çok geç kaldık. Eğer olur da transfer yapabilirsek bu sefer de ya "d planı" "e planı gibi biri gelecek ya da geç kalmanın faturası maddi açıdan ağır olacak. Ne olursa olsun zarardayız. Kaybedilen 6 puan da cabası.

Adsız dedi ki...

Ya bu okul sorunu niye dert oldu anlamadım...İstanbul'da taş gibi Alman Lisesi var,Avusturya Lisesi var,Alman'ın ilkokulu var,çoğunluğu alman-avusturyalı olan öğretmenlerden oluşuyor zaten bu okullar.Ayrıca bir sürü de ana dili almanca olan yabancı çocuklar gidiyor bu okullara,hele Alman'da dolu var...
5dk'da halledilir şu okul olayı,bıraksınlar konuşayım bi:)...

Seyyid Ali dedi ki...

Herşeyi boşverelim önemli olan takım içi dengeler.
Lincoln gibi Elano gibi örnekler varken Misimovic bize ne kadar faydalı olur.
Bizim yabancıların ya yüksek profilli ve ezilmeyen tipte adamlar(Popescu,Hagi,Kewell,Baros ve Keita); ya da İliç,Nonda gibi ortama uyan düşük egolu adamlar olması gerekir.
Misimovic de geldiği anda Arda ve diğerlerinden rol çalacaksa ezilmeyen bir yapısı olması gerekir.Yoksa sonu Jardel,Lincoln,Elano,Felipeden farkı olmaz.

UnIn dedi ki...

Henke'nin yorumu hoşuma gitti ben de bu sabah iş yerinde aynı şeyleri söyledim arkadaşlara.
Bir an önce 31 Ağustos olsun ve bu tantana bitsin istiyorum. O kadar çok istedik ki, gerçekleştiği zaman bizi mutlu etmeyecek kadar çok!

Borges dedi ki...

Unln: Benim de senin yorumun hoşuma gitti. Gerçekleştiği kadar mutlu etmeyecek kadar çok. Bu da daha çok oyuncunun kalitesinden ziyade başka secenegiğin de olmadıgından dımdızlak kalma korkusu.. Umarım B planı vardır yönetimin

illimitatovaggio dedi ki...

borges reyiz,

bana misimovicin elano varken galatasaray'da ne yapacağını anlatır mısın?...

saygılar...

Borges dedi ki...

Milan Baros: Hiçkimseyi transfer edememe riski var. Gelsin detaylı açıklama olur.

illimitatovaggio dedi ki...

ya misimovic elano gibi iki tane alexvari adam aynı anda takımda bulunacağına hiç transfer yapmayalım çok daha iyi.
biz ort saha direncini artıralım takım karakterini üst düzeye çıkaralım mı istiyoruz yoksa misimovic le elano yla birlikte cam orta saha oluşturmak mı?

elano gitmeyecekse bu transfer saçmalıktan öteye gidemez. çok pis laflar hazırladım bunun için yönetime şimdiden...

sozcelyk dedi ki...

magath düşündüğümüz kadar istekli değilmiş transfer konusunda o yüzden şidmi galatasaray şanslı ,ciprian deac'ı transfer etmişler.

wolfsburg farfan olmazsa vermem diyor schalke farfanı pazarlık konusu yapmam diyor.

wolfsburg bundesliga dışına gitmesini isitoyor tepkilerden çekindiği için.

misimo türkiyeyi ciddi anlamda istiyor.

resmi açıklama gelir , akşam sabah.

hayırlı olsun galatasaraya.

7 dedi ki...

Baba Lincoln'den sonra hakkı verilmemiş 10 numara boşalmışken Diego derlemelerinden güzel bir yazı patlat da alsınlar artık yahu :)