23 Ağustos 2010

Protestoya Katılan Oyuncular.!



Sizce Schalke kaptanının taraftarlardan alıp dağıttığı bu tişörtler nedir ?



Biraz daha yakından bakarsak eğer 'Kleine Gruppe' (Küçük Grup) yazıyor üzerinde.

Magath'a olan tepki sonrası teknik adam bunun 'küçük bir grup' tarafından yapıldığını dile getirmişti ve taraftar da bu beyanatın üzerine protest tişörtler hazırlamıştı. Doğduğundan beri Schalkeli olan ve tribünlerin arasından gelen takımın kaptanı Neuer ise maç bitimi bu tişörtleri taraftarlarından alıp Rakitic,Moritz, Jermaine Jones'a giydirdi.

Magath'ı protesto eden seyircilere ortak oldular.

Neuer hariç neredeyse tüm takım yeni transfer edilmiş iken bütünlüğünsağlanılıp başarı kazanılması neredeyse imkansız gibi duruyor. Ve Magath protestosu yakın zaman içerisinde seri başarılar yakalanmadığı ölçüde çiğ gibi büyüyecektir. Tek ilaç galibiyet serisi..

5 yorum:

Schumy dedi ki...

Şu Magath Rijkaard'dan sonra Galatasaray'ın başında görmek istediğim tek adamdır. Umarım kovulur takımdan, protestoların nedenini, öncesini hiç bilmiyorum ama bize Magath gibi psikopat bir adam lazım...

Ferhat dedi ki...

Servet'in "bu Rijkaard'ın son şansı." demesine benzer birşey olmuş.Servet çaktırmadan gün sayıyodu. Bunlar alenen Magath'ın otoritesinin resmen bittiğini ilan etmişler.

Keşke Magath istifa etse ve keşke bizimkilerinde kafaları çalışsa da ellerini çabuk tutup Magath'ı getirseler.Ardından keşke Magath bizim mızıka takımının ensesinde boza pişirip onları bir futbol takımına çevirse.Rijkaard güzellikle beceremedi. Belki de despotlukla düzen sağlanır.

Bu keşkelerin alt alta gerçekleşmesi bu yüzyılın en büyük mucizesi olurdu.Ama şundan kesin eminim.İlk sıradaki ihtimal gerçekleşse bile diğerlerinin gerçekleşmesi çok zor.

cikkoleite dedi ki...

Schalke bu sene Sampiyonlar Liginde oynayacak.Önemli bir sezon onlar icin haliyle cok radikal degisiklikler yapilmaz bence.Hele uzun vadeli anlasilan ve birden fazla pozisyonu idare eden birisini yollamak cok riskli.Örnegin Magath´i gönderilmesi ile hem Teknik direktör hem de Menajer boslugu dogacak.
Bu arada Spox Baptista Schalke´ye gelmek istiyor diye haber yazmis.Galatasaray´a Esi istemiyor diye gelmiyor deniliyordu.Istanbul´u begenmeyen birisi Gelsenkirchen´i niye tercih eder anlamiyorum!

Borges dedi ki...

Cikozi cevabı çok basit: İstanbulu yaşamamıştır yoksa eyaleti toplasan degişmezler.!

emir dedi ki...

aman aman beğenmesinler istanbulu beğenen bi daha sahaya çıkmak istemiyo. gelen herkes istanbulda yok oluo. ama kalecinin yaptığı da ayıp yani nolursa olsun o senin hocan