5 Kasım 2010

Teselli..!



Dortmund çok ama çok önemli bir maça çıktı. GS'yı eleyen Karpati'nin önüne gelene yenilmesi Dortmund-Sevilla-PSG arasında müthiş bir savaş başlattı. Sevilla 9 puanla lider ama kalan iki maçı da PSG ve Dortmund ile.! PSG 8 puanla ikinci lakin en rahat olan onlar.. Karpati'yi yenerse tamamdır ve 5 puanlı Dortmund evinde Karpatiyi yense dahi Sevilla ile deplasmanda ölüm kalım maçına çıkacak..

PSG maçı çok keyifliydi.. Porto maçının yanında onu da seyrettim zira 0-0 bitse de ilk yarı PSG ikinci yarı Dortmund çok fazla pozisyon buldular.. Mevlüt çok ama çok kaçırdı.. Özellikle son saniyede kaleci ile karşı karşıya kalan Dortmund'lu Lewandoski'nin kaçırdığı var ki..

Ondan da öte olan ise işte bu resim.. Klopp'un oyuncusunu teselli edişi.. Bu adam her zaman kazansın, hep kazansın diyorsunuz.. istiyorsunuz da.!

5 yorum:

aksilaz dedi ki...

Dortmund tüm konsantrasyonunu lige verirse belki daha başarılı olur. Bu sezon alacakları ŞL bileti onlar için çok önemli. Başarı paraya çevrilmediği sürece anlamsız şimdiki düzende.

Bir dahaki İstanbul ziyaretinde görüşmek dileğiyle.

delorean dedi ki...

Klopp ilk PSG maçında golü yiyince de kenarda gülüyordu. 4 maçını da izledim dortmund'un.Hakettiği puan 12.Sevilla maçında 50. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen maç boyu daha üstündü Dortmund.Kırmızı kart kararı tam bir skandaldı zaten.Hakem rezil etti o maçı.Dortmunddaki PSG maçı yine şanssızlık.87. dakikada yenilen bir gol ve 1-1'lik beraberlik.O gol de ofsayt.Bu maça gelince 90.dakikada Lewandowski'nin kaçırdığı net pozisyon.Dortmund çok rahat çıkacaktı bu gruptan ama artık mümkün gözükmüyor.Son vuruş eksikliğine rağmen bu takımın ligdeki durumu inanılmaz gerçekten.Umarım böyle devam eder

cihatakbel dedi ki...

Mevlüt inanılmaz çok kaçırdı. Psg'nin performansıda şaşırtıcı bence, böyle kalabalık bir orta sahaya karşı gayet başarılı bir maç çıkardılar

Dejan dedi ki...

Klopp Türkiye'ye gelse, stajyer denmesi olasılığına 1'e 1.05 veriyor bahisçiler. :)

Borges dedi ki...

Jzanetti: Katılıyorum özellikle ilk yarı PSG çok çok iyiydi. Bu hafta favorim PSG'Dir her şeye rağmen.

Kaan Kavuşkan: Tarlayı evi satıp üzerine oynarım. 1.05 iyi oran bu durumda;)

Aksilaz: Çevrilmiştir bence. Takımın maliyeti ile bugün satsan değeri arasında fark çok çok büyük.. Ama ŞL şart bu takıma.

Delorean: Çok talihsiz maçlar oynadı kesinlikle.. kötü oynadığı maç yok denecek kadar az.