21 Aralık 2010

Bundesliga Top 11.!



Benim de bir top 11'im var aslında ama buradan yola çıkıp yazmak daha mantıklı.

Kaleci Neuer şüphesiz ki son haftaların tartışmasız en iyi kaleci performansın gösterdi ve fakat devreye baktığınızda ise Weidenfeller'in biraz daha önde olduğunu görebilirsiniz.. Sol bek ilginçtir büyük mücadeleye sahip oluyor aslında zira Fuchs benim de ilkonbirimde yer alır iken diğer ihtimal Dortmund'un sol beki Schmelzer aslında sağ beki Piszczek'ten daha çok ilk onbirin içerisinde olmayı hak ediyor keza Piszczek yerine Lahm'ı ya da Frankfurt'un açıkta oynasa da Ochs'unu da bek olarak koyabilirim..

Nuri Şahin tartışmasız ve fakat yanında Vidal mı olsun yoksa Bayern'in devre arasında almak istediği Hoffenheim'in Gustavo'su mu ? Holtby mi yoksa Schürrle mi ? Kagawa ve Ya Konan tartışmasız burada olmayı hak eder iken gol kralı olsa da Gekas yerine Freiburg'un Cisse'si de içeriye dahil edilebilirdi...

Schulz ve Vorsah yerine çok uyumlu Subotic ve Hummels'ı alabiliriz de.. özellikle Vorsah değil de Subotic orasını hak ediyor diyebilirim..

2 yorum:

aks111 dedi ki...

vorsah tam tükiye süper lig de oynayacak stoperdir bence.alsınlar getirsinler :)).holtby yerinede Schürrle olması gerekirdi bencede.

delorean dedi ki...

Subotic ve Hummels'ten biri bile yok da Piszczek var. Bu nasıl saçmalık ya :)