24 Aralık 2010

Christian Fuchs.!



Çokca zaman sevdiğim klube hayalimde transferler gerçekleştiriyorum ben.. Henüz bir isim belirlememiş iken önce metodoloji üzerine kafa yoruyorum mesela..

Kimi Türkiye Süper Ligine transfer ederim ?

Bundesliga'nın, Premiere Ligin ya da La Liga'nın büyük takımlarının gözden düşmüş sorunlu yıldızlarını ya da büyük liglerin küçük takımlarının yıldız futbolcularını.. Şimdilik bu iki seçenek ile sınırlı tutalım. Bu ikisinden bana ikincisi daha cazip gelir aslında zira ikincisinin aslında birinci şıkka dahil olma ihtimali dahi vardır.

Bayern'den ancak aynı bölgede birden fazla yıldız olduğuna inandığınız oyuncuyu alabilirsiniz ama onun dahi piyasası fazla olduğundan alımı çok güçtür. En basitinden Hamit kötü olduğu için değil Ribery ve Robben'den dolayı kadroya giremiyor ve iyi bir transferin öznesidir ve fakat Atletico Madrid de onu ister gibi.. Ama Mainz, Freiburg, Gladbach gibi takımlarda parlamış olan futbolcuyu belki büyük kluplerden önce alabilirsiniz aslında..

Örnek: Bu devrenin en iyi sol kanat performansını göstermiş Christian Fuchs..

Amerikan Güreşi hastası ve evinde yılan besleyen Avusturyalı futbolcu 1986 doğumludur. İleri-geri çalışır, frikikleri dahi vardır ki ortaları haliyle iyi keser.. Oyun zekası, hareketliliği ve elbette bek olamayacak kadar fazla olan top tekniği.. Bunu Türkiye'den görüp üzerine düşebilmelisiniz aslında.. Satış opsiyonu ile beraber Bochum'dan aldı Mainz ve eğer olur da bu oyuncuyu almazsa mutlaka transfer edin derim ben...

Bu devrenin en güzel sol bek performansını gösteren Christian Fuchs'dur.

2 yorum:

delorean dedi ki...

Klose sezon sonu Münih'ten ayrılacağını belirtti madem Dortmund çok güzel olabilir onun için.Hamit için de geçerli bu. Dortmund'un seneye yüksek ihtimalle şampiyonlar ligi'ne katılacağını düşünürsek, Dortmund'un da tecrübeye ihtiyacı olduğunu göze katarsak çok güzel transferler olurlar diye düşünüyorum. Konuyla alakasız oldu bu arada :)

outlaw dedi ki...

yok borges, almazlar fuchs'u. taraftari öyle simarttilar ki, öyle adi "gündeme bomba gibi düsmeyecek" adami almazlar. keske alsalar, orasi ayri, iyidir fuchs efendi, galatasaray'a da yakisir. ama artik galatasaray bende öyle bir duygu uyandiriyor ki, aldigimiz adamlara aciyorum...