8 Aralık 2010

Klopp Klopp.!



"sadece klopp var kafada"

Klopp ve Kopf ikilisinden fanatik Dortmundlu arkadaş müthiş bir şey ortaya çıkarmış.. E güzel de olmuş yani.. Sen de 2005 sonrası onca eziyeti çeksen ve seni de bir adam gelip böyle düzlüğe çıkarsa..

yok ben yine yapmam da dortmundlular yapar.. O yüzden her maç 80 bin..

6 yorum:

felix mourinho dedi ki...

her şey geçen sene dortmund kötü giderken, dortmund klopp ile sözleşme yenileyince başladı heralde. klopp sözleşmenin üzerine daha bi' kendine geldi ve o mainz günlerine döndü. hatta aştı bile. ah bir de eskisi kadar sevinip coşsa. ne bileyim, mainz'in başındayken galibiyetten sonra sahada tribünleri selamlarken reklam panosuna basıp yuvarlanıp düşen ama gülerek kalkıp turlamaya devam ederdi, daha bir çılgındı klopp.

Borges dedi ki...

felix mourinho: Watzke anlatıyordu Tuchel'in elde megafon şov yapması sonrası.. Klopp da böyleydi ama 40 yaşından sonra olmuyor pek.. zor vazgeçirdik onu bu eylemlerinden diye..

bi nevi bu tarz davranışlar istenmiyor pek

MaX CadY dedi ki...

Saç çizmeyip o kısımda kendi saçlarını bıraksaydı daha bi bomba olurmuş :)

Unknown dedi ki...

Güzel bir paylaşım sağolasın Borges. Bunu bir Trabzonspor'lunun kopyalaması lazım. Kafaya Güneş çizip benzer cümleleri Şenol Güneş için yazabilirler. Dortmundlu taraftarlardan çok daha fazla beklediğimizde kesin.. düzlüğe çıkmak için:)

Unknown dedi ki...

Bugün Radikal'de Tanıl Bora Dortmund ve Klopp yazmış Orhan, mutlaka okursun da ben yine de kaçırma diye yazmış olayım ;)
Güzel yazı olmuş, adamın güzelliğini sayende biliyor olmanın keyfiyle okumak da başka oldu ;)

Borges dedi ki...

Eyw Barış;)

Okudum, güzel yazmış.. sağolasın haber vermen iyi oldu.

Ben de sayende okudum gibi ;)