14 Aralık 2010

Mike Hanke ?



Anlamiyorum ben bunu.. Tamam bak ben yazdım sözlüğe filan ilk çıkış yaptığında ve yanıldığım futbolcuların başında gelir Mike Hanke.. Yaş 27 olmuş ve geride bıraktığı hayal kırıklıkların dışında bir şey olmamış futbolcunun her iki günde bir transfer öznesi olarak karşıma çıkmasını inanın hiçbir şekilde anlamıyorum.. Gün geçtikte gerileyen ve sürekli geriye doğru giden bir oyuncunun bugünlerde Türk medyasında ismi geçmesinin arkasında ne var ki ? Almanya'da konu edilmiyor ve daha ilkonbire dahi giremiyor ki girdiği zaman da gol atamayan forvet rekorunu kırmak üzereydi filan.

Takımı Hannover Slomka ile beraber çıkışta ama Hanke ilkonbir oyuncusu bile değil. Son zamanlarda sonradan girip gol attığı oluyor ama blogu yakından takip edenler bilir ki Ya Konan Hannover'e gelesiye kadar bir devre boyunca forvetleri gol atamayan tek takım Hannover olarak çokca işlemiştik.. Kısaca geçen sene düşmeye oynadığı takımında dahi ilkonbirine giremeyecek ölçüde vasat performans sergilemiş bir oyuncuydu filan..

Menajerine baktım hemen.. Stars & Friends GmbH

Pek çok isim çalışıyor içerisinde ve bir tane de Türk var. Mithat Halis.. Arkadaş sağlam iş yapmış bu ülkede. Bakın bu kimlerin menajeri ?

Robert Vittek'in.. Stanislav Sestak'ın.. Marek Sapara'nın.. Servet Çetin'in.. Turgay Bahadır'ın.. Hasan Kabze'nin.. Yüze yakın futbolcunun menajeri ve bir de Misimovic'in..

Mike Hanke yerine Ya Konan olsa olmaz mı ?

Zaten Adnan Sezgin'in işi bu. Kendisine gelen oyuncuları teknik adama (Hagi'ye) gösteriyor ve o da bunlardan bir tanesini seçecektir.

Hanke yetenektir elbette ama bitmiş durumda. Sen burada oynayan oyuncuyu oynatamıyor iken bir zamanların gelecek vaad etmekten öte bir işlevi olmamış yeteneğini 27 yaşında yeniden canlandıracağına inanabiliyor musun ? Uyarayım sizi, bu oyuncunun menajeri size sağlam bir kazık çakmak üzere. Değil Galatasaray, Fenerbahçe.. Antep Kayseri,Konya ayarında bile değil..

3 yorum:

Osman dedi ki...

aslinda beni uyuz eden hanke konusunda su;
böyle adamlari 70lerde, 80lerde kakalarlardi türk kulüplerine. yahu simdi yine o dönemlere mi döndük diye killaniyorum...
iyi, mithat demek isini yapiyor, ama bu adamla ismin gecmesi bile galatasaray fenerbahce gibi takimlari marka degerlerini düsürecek ölcüde be...?
hey gidi hey, dos santos'tan hanke'ye 10 ayda geri evrim nasil yasanir yahu!?

eren kıyak dedi ki...

adnan sezgin bu kazma oyuncuyu parası ucuz için ister.
koca bi şakşak Adnan'ıma bize kazık sokmaya hala çalışıyor

Mehmet Reşit dedi ki...

Bir aralar, Dortmund' da geçirdiği 4 sene boyunca bir elin parmakları kadar gol atamayan Valdez' i de Fenerbahçe' ye hacılamaya çalışmıştı birileri.

Valdez' den kurtulan Dortmund' un ne hale geldiği ortada. :)