30 Ocak 2011

Doğuştan Dortmundlu Nuri.!



Nuri henüz 22 yaşında ama çooooooook uzun zamandır bu takımın içerisinde.. Gönül ister ki burada kalsın ve buradan meydan okusun dünyaya..

7 yorum:

ali dedi ki...

Borges, benim Arturo Vidal ile ilgili bir sorum olacakti.

Skibbeli Leverkursenle oynarken henuz takima katilmisti sanirim, defansif orta saha oynuyordu ve durmadan faul yapan bir kazma gibiydi.

Sanirim bu sezon evrim gecirmis eleman.Ve onunla ilgili tum bilgiler hala defansif orta saha oynadigina iliskin. Bu adama ne oldu da bu kadar degisti?

Borges dedi ki...

ali: Vidak çok çok çok çok önemli bir oyuncudur ve yapılacak en büyük hata ise onu bir bölgeye sıkıştırmak. Orta sahanın solundan sağından göbeğinden bek pozisyonuna kadar her yerde oynar.. Geldiği zamanlarda bir ara bocaladı ama sonrasında Leverkusen'in en değerli oyuncusu konumuna yükseldi.. Dehşet bir oyuncudur ben çok severim.. Şili'de aslında daha başka bir oyuncuya da dönüştü dünya kupasında.

aks111 dedi ki...

evet şilide 3-4-3 ün(ne garip dizliş :)) sol kenarında çok iyi maçlar çıkardı.arada ortadada oynuyordu.bence yine gereksiz müdahaleleri ve kartları sürüyor ama sahada basmadık yer bırakmıyor.

Junior dedi ki...

abi biz türk olduğu için mi bu kadar "büyütüyoruz" nuri'yi yoksa hakikaten süper mi? valla ben her izlediğimde xavi jr. gibi görüyorum kendisini. yani 2 3 sene sonra xavi bıraktığında yerine fabregas değil de nuri alınsa konulsa sırıtmayı geçtim daha iyi bile olabilir gibi geliyor. ne diyorsun?

sukullaci dedi ki...

vaay ben bunu çalarım :)

markar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
markar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.